GREEN FLOWER DRESS

Gang green flower dress Emilie Tømmerberg Gang green flower dress Emilie Tømmerberg Gang green flower dress Emilie Tømmerberg Gang green flower dress Emilie Tømmerberg
J
eg håper dere har hatt en fin pinsehelg så langt! Jeg var på dagstur til Oslo på fredag og da jeg landet i Bergen dro vi rett på Ikea. Jeg holder på å gjøre om gjesterommet vårt til et kontor/Youtube-rom. Målet er at det skal bli litt lettere for meg å lage videoer og da kan jeg få laget det litt oftere. Så jeg hadde en veldig spennende lørdagskveld i går med å skru sammen møbler. Håper deres var litt mer morsom!

Denne grønne kjolen fra Ganni har vært en favoritt siden jeg fikk den fra Ganni Bergen. Den er så fin i fasongen og jeg elsker mønsteret. Jeg hadde den på meg da vi var på tur til København med L’Oréal Professionnel og da var vi faktisk innom showroomet til Ganni. En av jentene som jobbet der påpekte hvor populær kjolen har vært hos alle aldre og klesstiler. Det synes jeg er så kult, det betyr at de har gjort noe veldig riktig. Jeg har sett den stylet åpen over topp og bukse, eller med en hvit t-skjorte eller alene. Mulighetene er mange og det er danskene veldig flinke til.

Nå venter en bunke rykende ferske bananpannekaker på meg. Ha en fin søndag så lenge!

Bilder tatt av Camila.

3 Comments

  1. Kristine
    June 4, 2017 / 6:27 pm

    Nydelig! Både du og kjolen :-) Hvilken størrelse har du? Klem Kristine

  2. June 4, 2017 / 6:29 pm

    Åh så Vacker som alltid <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>