VIDEO: CLASSIC MAKEUP LOOK

Innlegget er skrevet i samarbeid med Lancôme


Jeg har laget en kort video hvor jeg viser en klassisk øyesminke med fokus på bryn, våt liner og fyldige vipper. Jeg prøver meg frem på engelsk og jeg håper dere liker det. For å vinne alle produktene jeg bruker i videoen kan du delta i dette innlegget.

produkter

Monsieur Big Mascara
Monsieur Big Marker
Monsieur Big Highlighter + Brow

Advertisement

7 Comments

 1. Rabia
  June 1, 2017 / 9:05 pm

  Hei! Det som er viktigst for meg når det kommer til maskara er at den gir meg en fin og naturlig look og at den drysser ikke. Jeg liker at den separerer vippene, men noe jeg kan bruke til hverdag og fest.

 2. Pia
  June 2, 2017 / 12:51 pm

  De viktigste egenskapene en god mascara bør ha er volum, holdbarhet, at den separerer vippene fint og ikke drysser.

 3. Karoline
  June 2, 2017 / 3:56 pm

  Hva bruker du på leppene her? Så fin look!☺️

 4. Henriette
  June 3, 2017 / 11:39 am

  Veldig fin look! Kunne du også delt hvordan du har sminket huden her, du har kanskje en lignende tutorial på det et sted? Lurer også på hva du har på leppene :) Bruker du chanel sin soleil de tan her? Kunne du kanskje vist hvordan du påfører den en gang?

 5. Anonymous
  June 4, 2017 / 12:12 am

  Videoene dine med måndenes produkter er savnet!!! Håper du lager flere av disse for månedene som har gått. Og hadde satt pris på om du pratet norsk i videoene <3

 6. Synne
  June 4, 2017 / 8:58 am

  Heisann. Skal kjøpe meg ny fondation, og lurer på om du vil anbefale Giorgio Armani Luminous Silk eller
  Giorgio Armani sin nye foundation Power fabric? Evt hvilke farge tone bruker du? Jeg trenger en litt mørk nå når de går mot sommer og har ikke mulighet til å prøve i butikk. Setter pris på raskt svar. synes de er utrolig gøy og følge bloggen din 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>