WEDNESDAY

IMG_1875fxl


IMG_1835fxl IMG_1919fxl
Nå er vi halvveis i uken allerede. Det går så fort om dagen og jeg kjenner at jeg gleder meg til sommerferie med hvilepuls. Vi har planlagt en sen ferie i år og jeg lurer på om vi må få til en langhelg til varmere strøk før den tid. I dag er det bursdagsfeiring og jeg stod opp tidlig for å lage en kake til bursdagsbarnet. Jeg elsker å bake men tror kanskje jeg brente kaken denne gangen, sånn går det når alt skal gjøres på en gang.

Jeg har hatt et møte lite lunsjmøte med en fra L’Oreal Paris og det var så hyggelig å kunne ta det i Bergen. Det er ikke så ofte! Jeg er jo ambassadør for L’Oréal Paris og jeg lurer på om dere har noen ønsker rundt innlegg? Det er mye gøy som vi kan gjøre sammen og jeg vil gjerne høre hva dere ønsker dere. Er det noen spesielle produkter dere er nysgjerrige på eller kanskje dere vil lære mer om merket? Jeg blir kjempeglad for tilbakemelding.

2 Comments

  1. Yvonne
    June 3, 2017 / 5:14 pm

    Alltid kjekt med en make up tutorial hvor du viser hvordan man bruker de forskjellige fargene i øyeskygge palettene :) og tips og triks til hvor man kan bruke concealere og highlighter :)

  2. Maria
    June 5, 2017 / 9:12 am

    Hei! Hvilken modell er disse solbrillene? Superfine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>