MEET MONSIEUR BIG

Innlegget er skrevet i samarbeid med Lancôme

IMG_1597fxl

Lange, voluminøse vipper kommer aldri til å gå av moten. Jakten etter den perfekte maskaraen ser ut til å aldri ta slutt. Jeg er ikke særlig trofast og bytter maskara så fort jeg er ferdig med den. Nå kan det derimot se ut til at jeg har funnet den rette.

IMG_1691fxl

 

Møt Monsieur Big, Lancôme sin nye stjerne. Noen av dere husker kanskje lanseringsfesten jeg var på i København? Det var da jeg prøvde den for første gang og jeg ble så imponert. Jeg hadde lagt et sotet øyesminke og ville ha masse volum til vippene mine. Takket være Monsieur Big så fikk jeg tykke vipper, svarte som natten.

Børsten er spesialdesignet for å fordele maskaren jevnt og gi volum umiddelbart. Formularen skal gi 12x så mye volum som de naturlige vippene og holde i et døgn uten å drysse eller smitte.

for

IMG_1520fxl

Mine egne vipper er relativt lange men det er ganske fine hår som ikke har så mye naturlig volum. Jeg er derfor alltid ute etter en god volummaskara, uavhengig om jeg bruker den til hverdags eller fest. Jeg synes det er så fint med det lille ekstra til vippene for å fremheve øynene mine.

IMG_1698fxl

 

Jeg starter alltid med å tørke litt maskara av børsten, i hvert fall når maskaraen er ny. Da har jeg mer kontroll over mengden produkt jeg påfører på vippene. Jeg starter med å påføre maskaraen ved vipperoten og drar børsten utover fra rot til tupp. Jeg begynner alltid ytterst og jobber meg inn mot øyekroken.

etter

IMG_1571fxl

Som dere ser så gi maskaraen meg masse volum og forandrer hele øyesminken. Jeg elsker effekten av en god volummaskara! Vippene mine får volum fra rot til tupp uten at det blir klumper. Maskaraen føles myk på vippene mine selv når den har tørket og det er viktig for komforten.

IMG_1580fxl

KONK
Jeg gir bort et helt Monsieur Big Kit med Monsieur Big Marker, Monsieur Big Brow og Monsieur Big Mascara til en verdi av 1540 kr. Det som er viktig for meg er at maskaraen holder lenge og gir masse volum. Legg igjen en kommentar og del hva som er viktig for deg når det kommer til maskara og du er med i trekningen av Monsieur Big Kit.

Lykke til!


Advertisement

153 Comments

 1. Bettina
  May 31, 2017 / 6:07 pm

  Hei,
  det viktigste for meg når det kommer til mascara er, som sikkert mange andre også er enige i, at den ikke klumper seg og drysser i løpet av dagen! Det har skjedd litt for mange ganger at jeg får litt svart “støv” under øynene på grunn av mascara, haha!

  Ha en fortsatt fin dag!! <33

 2. Mariell
  May 31, 2017 / 6:23 pm

  Hei Emilie
  Det som er viktig for meg når det gjelder mascara er at den ikke klumper seg, gir volum og at den helst ikke renner på trening 😄

  Ønsker deg en fin dag videre 😊

 3. Anja
  May 31, 2017 / 6:36 pm

  Hei, det viktigste for meg et at mascaraen separer vippene, gir lengde og vium – i tillegg til å ha god holdbaret og sitter godt utover dagen uten å drysse. Den skal også være enkel å påføre samt vaske av på kvelden:)

 4. Natalie
  May 31, 2017 / 6:50 pm

  Hei!
  Jeg har en veldig oljete hud så det som er viktig for meg når det gjelder mascara er at den ikke drysser utover dagen. Jeg har enda ikke funnet en mascara som holder hele dagen uten å drysse! I tillegg så har jeg ganske tynne og rette vipper, så volum og bue er egenskaper mascaraen min bør ha.

 5. Ingrid
  May 31, 2017 / 7:06 pm

  Det som er viktig for meg når det gjelder maskara, er at først og fremst at den ikke tynger vippene ned slik at effekten fra vippetangen blir helt borte, men også at maskaraen sitter lenge uten å drysse, og at vippene får volum og lengde! 😊

 6. Line
  May 31, 2017 / 7:11 pm

  For meg er det viktig at maskaraen gir masse volum, ikke klumper seg eller drysser i løpet av dagen. Lange vipper med masse volum er så utrolig pent! :)

 7. Iselin
  May 31, 2017 / 7:18 pm

  Hei Emilie 😊
  Nå er jeg fristet til å prøve Monseiur Big maskaraen fra Lancome 😍
  Det som er viktig for meg når det gjelder maskara,er at det er enkelt å påføre så vippene separer seg,skaper volum og ikke drysser eller klumper.
  Hilsen Iselin 😊

 8. cecilie
  May 31, 2017 / 7:37 pm

  Hei :) Det viktigste for meg er helt klart farge og volum! Klikker inn på bloggen din hver dag så ville bare si keep up with the good work! 😀

 9. Ingeborg
  May 31, 2017 / 7:38 pm

  Volum, volum, volum!! Ellers også at den ikke klumper seg.

 10. Mari E
  May 31, 2017 / 7:43 pm

  Det viktigste for meg er holdbarhet og god farge! Hadde vært kjempemoro å prøve ut nye produkter :)

 11. C
  May 31, 2017 / 7:51 pm

  Lett å påføre og ingen klumper.. Og en fin sort farge og volum.

 12. Karin
  May 31, 2017 / 8:02 pm

  Det viktigste med en god mascara er at den separerer vippene pent, ikke klumper seg og gir rikelig med volum. Samtidig er det viktig at den ikke drysser :-)
  Mye som skal oppfylles for å finne en favoritt med andre ord!

 13. Rebekka W
  May 31, 2017 / 8:04 pm

  For meg er det viktig at jeg ikke trenger å bruke så alt for lang tid på å få maskaraen til å legge seg fint! Og så er jeg opptatt av at de skal se “lette” ut, ikke tunge og klumpete.

 14. Tiril
  May 31, 2017 / 8:06 pm

  Hei!
  Det viktigste med en god mascara for meg, er at den gir lengre vipper, masse volum, at volumet holder seg hele dagen og at den ikke “drysser”!

 15. Marit
  May 31, 2017 / 8:13 pm

  For meg er det viktig at maskaraen separerer, gir lengde og god volum. Den må også være svart-svart, god å legge og kanskje det aller viktigste; at den ikke drysser!🙂

  -Marit

 16. Cecilie Rørvik
  May 31, 2017 / 8:55 pm

  Hallo :-)
  Det viktigte for meg, er at den gir masse volum, er svart svart og skiller vippene litt fra hverandre.

 17. Solfrid
  May 31, 2017 / 9:01 pm

  Hei! Det viktigste for meg når det kommer maskaraen er at den skal være enkel å ta på og at den gjør vippene lange, med en liten bøy samt er enkel å vaske av. :)

 18. Kine
  May 31, 2017 / 9:16 pm

  Det viktigste for meg er at den ikke klistrer vippene mine sammen. Det er også viktig for meg at den ikke drysser raskt :)

 19. Stine H
  May 31, 2017 / 9:21 pm

  Det som er viktig for meg at den gir øyene en sexy, dramatisk look! Mye volum og svarte vipper 👄

 20. Sofie
  May 31, 2017 / 9:28 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen ikke klumper seg, separerer vippene, gir lengde og ikke minst volum! Synes det også det er viktig at den ikke drysser i løp av dagen. Liker også at børsten gir en liten bøy på vippene 💕

 21. Henrikke
  May 31, 2017 / 9:50 pm

  For meg er det viktig at maskaraen separerer vippene og at den ikke klumper seg, samtidig som den gir lengde og volum.

 22. Emilie
  May 31, 2017 / 10:10 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen gir volum og fylde, samt at den ikke klumper seg ved påføring :)

 23. Susann
  May 31, 2017 / 11:37 pm

  Hei Emilie!
  Jeg har enda til gode å finne en mascara som holder en hel dag uten å drysse, og i tillegg jazzer opp volum. Nå er det jo gjerne sånn at man ønsker seg det man ikke har, så voluminøs, dryssfri mascara ligger øverst på ønskelisten 🙌🏼

 24. Annie
  May 31, 2017 / 11:40 pm

  Hei!
  Det som er viktigst for meg når det gjelder maskara, er at den ikke drysser utover dagen! Har prøvd mange ulike maskaraer før, men det er alltid Lâncome jeg går tilbake til. Har ikke prøvd monsieur big, men har veldig lyst 😄👁
  Ha en fin kveld :)

 25. Nina
  May 31, 2017 / 11:46 pm

  Hei! Det som er viktige for meg når det kommer til maskara er at den må holde vippene mine oppe! Har veldig lange og fyldige vipper fra før, men det spiller jo ingen rolle når vippene stikker rett ut, så det er mitt hovedkrav!

 26. Trude
  May 31, 2017 / 11:50 pm

  Det viktigste for meg at den gir bra volum, lengde og separerer vippene – og at jeg ikke er sort under øynene etter jobb🐼

 27. Sara boquist
  May 31, 2017 / 11:50 pm

  For meg er det viktig at maskaraen holder lenge, gir volum og holder hele dagen! :) 💗

 28. Ingrid
  May 31, 2017 / 11:52 pm

  Kriterier for en god mascara, er for meg at den ikke drysser/sverter av og at vippene blir lange og separert uten klumper 🙏🏼❤️

  -Ingrid 💋

 29. Benedicte
  May 31, 2017 / 11:53 pm

  At den gir tykkelse og lengde og holder gjennom dagen 🎉✨☺️

 30. Silje
  May 31, 2017 / 11:53 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen holder seg fint dagen gjennom og ikke klumper :)

 31. Amalie Moe
  May 31, 2017 / 11:54 pm

  Det viktigste for meg med en maskara er at den lager et naturlig resultat uten klumper og at den gir volum samtidig<3

 32. Kristina
  May 31, 2017 / 11:55 pm

  Det viktigste for meg er at den ikke klumper seg og at den separerer øyenvippene! Hadde vært så kjekt å vinne!! :):)

 33. Ragnhild
  May 31, 2017 / 11:59 pm

  Hei Emilie!
  Det som er viktig for meg med en mascara er at den gir volum og noe lenge, i tillegg til at den virkelig får frem øynene mine. Setter selvfølgelig pris på om den ikke drysser!
  Stor klem ❤️

 34. Amalie Tobiassen
  June 1, 2017 / 12:00 am

  Det viktigste for meg er at den skiller vippene og at den ikke sverter av på huden i løpet av dagen! 😀

 35. Alette
  June 1, 2017 / 12:08 am

  Utrolig fint resultat!
  For meg er det viktig at maskaraen skaper både lengde og volum. Det er også viktig at den ikke drysser utoverdagen 😊

 36. Stine
  June 1, 2017 / 12:09 am

  Det viktigste for meg er at den ikke drysser 😃

 37. SSofie
  June 1, 2017 / 12:11 am

  Hei!
  Det viktigste for meg er lenge, men vil også at den skal gi et “naturlig” volum (ikke klumpe). Også viktig at den separerer vippene godt!!🌸

 38. Elmira
  June 1, 2017 / 12:11 am

  Hei Emilie! :)

  For meg er det viktig at en maskara gir meg et naturlig resultat, som kan skape både volum og lengde. Sist men ikke minst at den får frem øynene mine! :)

 39. Oda
  June 1, 2017 / 12:15 am

  Hei! 😊 For meg er det viktig at en maskara gir både volum og lenge og ikke klumper seg for mye på vippene. Bonus om den ikke drysser i løpet av dagen heller. 😄

 40. Andrine
  June 1, 2017 / 12:15 am

  Heihei:*
  En god mascara kan jo redde en hver look! Jeg elsker når mascaraen gir mye volum og gjør vippene separerte⭐️

 41. Rebecca
  June 1, 2017 / 12:19 am

  Det viktigeste for meg er at mascaraen blir jevnt fordelt slik at den sepererer vippene ordentlig, det er også viktig at den holder seg gjennom dagen. :-)

 42. Kanutte
  June 1, 2017 / 12:32 am

  Det viktigste for meg med en mascara er at den gir vippene mine volum, holder på buen og ikke drysser når jeg står lange dager på jobb ✨

 43. reggiesotall
  June 1, 2017 / 12:58 am

  Hei Emilie.
  Det viktigste for meg med en maskara er at vippene får lengde og volum uten å drysse utover dagen. At man kan bygge på uten at det klumper seg, og heller ikke være altfor parfymert. Maskaraen skal heller ikke være testet på dyr.

 44. Johanne
  June 1, 2017 / 1:00 am

  Jeg synes det viktigste med mascaraen er at den gir lange naturlige vipper samtidig som en kan bygge opp med flere lag for å få en mer dramatisk look og mer volum. Men selvom en maskara kan gi disse ønskede resultatene, er det aller viktigste at den ikke drysser og holder seg fin hele dagen, eller hele natten :-) Lancome sine maskaraer mener jeg absolutt er noen av de beste, jeg har vært trofast bruker av “definicils” og også i det siste brukt “volume-a-porter.” Men må si at jeg virkelig synes “monsieur big” ser ut til å gi fantastisk fine vipper med mye volum – jeg kunne virkelig tenkt meg å prøve den ut!! Kanskje det blir en ny favoritt 👏🏻😍

 45. Henriette
  June 1, 2017 / 1:06 am

  Hei,

  For meg er det viktigste med en maskara at den ikkje klumper seg og at den holder bra hele dagen😊😊 elsker bloggen din og er fast leser!

  -Henriette❤️

 46. Susanne
  June 1, 2017 / 1:32 am

  Det som er viktig for meg når det kommer til maskara er at den gir lengde og volum, samtidig som den separerer vippene og gir en mer naturlig look. Også et pluss om den ikke drysser.

 47. Ingvild
  June 1, 2017 / 5:58 am

  Hei Emilie
  Jeg vil at den ikke skal klumpe eller smitte, men gi fin volum😊

 48. Lena Sandelin
  June 1, 2017 / 6:28 am

  Hej Emilie
  Vill ha volym utan klumpar och och riktigt svarta 👌🏻 och att den håller hela dagen och inte släpper🙏🏻
  💃🏼👌🏻😍

 49. Madeleine
  June 1, 2017 / 7:15 am

  Hei! Det viktigste for meg er at maskaraen holder hele dagen uten at den drysser.

 50. Vilde M
  June 1, 2017 / 7:23 am

  Hei hei!
  Den mascaraen må definitivt prøves ut❤️Det viktigste for meg når det kommer til mascara, er at den holder hele dagen uten å drysse/flasse/miste fargen. Dette er fordi jeg er mye “på farten”, og ønsker at sminken skal holde seg hele dagen! 😀

 51. Sofia
  June 1, 2017 / 7:24 am

  Det viktigste for meg er at maskaraen separerer vippene og ikke er for klumpete, samtidig som den gir volum til vippene:) mine vipper er ganske mange,lange, men de er rette så de pleier å “falle” ned i løpet av dagen… har aldri funnet en maskara som klarer å holde de oppe…

 52. Nora
  June 1, 2017 / 7:35 am

  Det viktigste for meg er at den separerer vippene godt og ikke drysser!

 53. Kristina
  June 1, 2017 / 8:01 am

  Hei Emilie!
  Det viktigste for meg er at den ikke klumper seg, men gir vippene volum, og at den ikke drysser i løpet av dagen. Jeg bruker vippetang, så at maskaraen sitter godt og holder formen på vippene ut dagen er også viktig! ☺️

 54. Rebecca
  June 1, 2017 / 8:22 am

  Det viktigste for meg i en maskara er at den varer hele dagen, da jeg stortsett har det nokså travelt, også er jeg helt avhengig av å ha en god maskara som gir meg lengde og volum, men frem til nå har jeg ikke vært så heldig som har funnet alt i en! Frem til denne! Så hadde vært en fryd å få prøvd denne drømmen! 😍

 55. Tine
  June 1, 2017 / 8:51 am

  Det viktigste ved en maskara for min del er at den er så godt som vannfast da øynene mine har en tendens til å renne litt til tider. I tillegg til dette ønsker jeg en maskara som gir volum uten av vippene klumper seg sammen, at den ikke drysser mot slutten av dagen, at den ikke smitter av på øyelokket rett etter påføring og at den ikke gir “pandaøyer” på trening eller i varmt vær. Jeg har dessverre enda til gode å finne en maskara som står til forventningene, men kanskje Lancôme sin Monsieur Big er løsningen. Verdt et forsøk! :)

 56. Cecilie
  June 1, 2017 / 9:12 am

  Jeg har ganske lange vipper, så det jeg ser etter i en mascara er at vippene ikke klistrer seg sammen og at jeg får masse volum! Har enda til gode å finne den perfekte mascaraen for meg.

 57. Yvonne
  June 1, 2017 / 9:39 am

  Hei Emilie ☺️ Det viktigste for meg når det gjelder mascara er at den gir volum til vippene, er lett å påføre og separerer vippene.

 58. Dali
  June 1, 2017 / 9:48 am

  Hei Emilie :) Så gøy at du deler ut et mascarakit! Monsieur Big ohlala den ser bra ut! Som alle før meg her nevner er det viktig at den perfekte maskaraen ikke drysser, gir masse volum og i tillegg gir det våkne sexy blikket. Denne MÅ prøves <3

 59. Regine
  June 1, 2017 / 10:09 am

  Hei!

  Det viktigste for meg er volum, og at jeg ikke opplever at det klumper seg. Jeg er lik som deg – jeg bytter mascara ofte og er ikke trofast. Leter fremdeles etter “Mr. Right”, og det må jo være Mr. Big?😏

  Hilsen,
  Regine

 60. Emma N
  June 1, 2017 / 10:29 am

  Hei Emilie!
  Siden vippene mine er lange fra før av, synes jeg det er viktig at mascaraen gir mye fylde og volum, og ikke klumper seg. Den bør holde seg godt utover dagen og ikke drysse. Håper å få prøve Monsieur Big en dag siden den ser veldig lovende ut for mine vipper ❤️

 61. Silje
  June 1, 2017 / 10:42 am

  Hei Emilie :)
  Det som er viktig for meg er at mascaraen holder seg på plass hele dagen og ikke smitter over til øyelokket. At den ikke klumper seg for mye er også en ting ser etter i en mascara!

 62. June 1, 2017 / 10:54 am

  Takk for anbefalingen! :) Det som er viktig for meg når det gjelder mascara er at den gir volum til vippene, er lett å påføre og ikke klumper seg. Den bør holde seg godt utover dagen!

 63. Silvia
  June 1, 2017 / 11:41 am

  For meg er det viktig at den er mulig å bygge opp. Altså at jeg kan variere uttrykket basert på hvor mye jeg påfører. Da er det nok med en mascara både til hverdag og fest! Den må heller ikke drysse! Og så er jeg litt teit, men jeg liker at designet også er pent å se på :) Jeg har veldig lyst til å prøve denne her!

 64. Marie
  June 1, 2017 / 11:42 am

  Det viktigste for meg når det kommer til mascara er at den er lett å påføre, og at den fyller ut hver enkelt vippe til riktig lengde slik at man får masse volum. Jeg har også mine egne naturlige vipper, for med en god mascara er det ikke nødvendig med noe mer :-) Håper jeg vinner <3

 65. Nina
  June 1, 2017 / 11:51 am

  Det viktigste for meg er at mascaraen ikke klumper seg og gir både lengde og volum, og det ser ut som om den gjør akkurat det på bildet du la ut! 😊
  Ha en fortsatt fin dag, Emilie <3

 66. Tuva
  June 1, 2017 / 12:01 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen ikke sverter av på øyelokkene mine! Det skjer med veldig mange mascaratyper, til og med de vannfaste. Jeg har tunge øyelokk som hele tiden “henger” ned på vippene, og derfor må mascaraen sitte godt!

 67. Ida Benestad
  June 1, 2017 / 12:11 pm

  Hva er viktig i en god maskara?
  At den ikke drysser, blir tørr som Zahara!

  At vippene holdes bløte og myke,
  og langt i fra sprø og syke!

  Volum, ja det er også viktig,
  så øynene blir fremhevet på riktig!

  Litt ekstra lengde er også bra,
  Ja, det må jeg ha!

  Monsieur Big, er du min nye stjerne?
  Jeg krysser fingrene, sier “Ja, gjerne!”

 68. Katrine
  June 1, 2017 / 12:36 pm

  Jeg pleide å bruke en mascara fra Lancôme før, som dessverre gikk ut av produksjon, og jeg har ikke funnet den perfekte mascaraen siden. Den ga både volum og lengde! Håper denne er like god, og skal definitivt prøve den :) Det jeg er ute etter når jeg skal finne den perfekte mascaraen er at vippene får nettopp både volum og lengde uten at den klumper seg, og at den holder hele dagen.

 69. Kaja Jalland
  June 1, 2017 / 1:12 pm

  Der viktige for meg er at mascaraen ikke klumper seg eller klistrer vippene sammen, og i tillegg er lett å legge/påføre👸🏼🌷✨

  Ha en super dag! Takk for at du alltid deler masse gode tips og triks.

  Kaja

 70. Kaia Marie
  June 1, 2017 / 2:35 pm

  Det viktigste for med er at maskaraen ikke klumper seg eller drysser :)

 71. Kristine
  June 1, 2017 / 3:51 pm

  Det som er viktig for meg er at mascaraen gir masse volum og ikke drysser utover dagen 😀

 72. Guro Pålgardhaugen
  June 1, 2017 / 4:19 pm

  For meg er volum det viktigste! 🌸

  • Anja Ørntoft
   June 1, 2017 / 4:31 pm

   Det som er allervigtigst for mig, det er volume og at det ikke drysser ned på huden, samt at man hurtigt kan lægge den på, da jeg er mor og ikke har mange minutter foran spejlet om morgen 😉

   Jeg elsker at følge med i din blog og finder så meget inspiration hos dig <3!

   Anja

 73. Ragnhild
  June 1, 2017 / 4:28 pm

  Hei, Emilie!
  For meg er det viktigst at maskaraen gir meg fyldige og lange vipper, men samtidig holder dem separerte. Og dette selvfølgelig uten å drysse. Har ikke funnet en slik maskara enda;-)

 74. Anja Ørntoft
  June 1, 2017 / 4:32 pm

  Det som er allervigtigst for mig, det er volume og at det ikke drysser ned på huden, samt at man hurtigt kan lægge den på, da jeg er mor og ikke har mange minutter foran spejlet om morgen 😉

  Jeg elsker at følge med i din blog og finder så meget inspiration hos dig <3!

  Anja

 75. Ane M
  June 1, 2017 / 4:53 pm

  Det viktigste for meg med en mascara er at den ikke klumper, og ikke drysser! Ellers er det en stor bonus med volum, jo mer volum jo bedre! :)

 76. Vilde
  June 1, 2017 / 4:56 pm

  Jeg har fått kontaktallergi på øyelokkene og dermed kan jeg ikke bruke øyeskygge og lignende – det er derfor blitt ekstra viktig for meg med en god maskara som gjør litt ut av seg.
  Elsker lancome, så denne har jeg superlyst å prøve!

 77. Alexandra
  June 1, 2017 / 5:21 pm

  Det viktigste for meg er at maskaraen gir volum og separerer vippene. Så en stor, god børste er viktig.

  Har så lyst til å prøve Monsieur Big for dette!

 78. Rikke
  June 1, 2017 / 6:00 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen gir fyldige og lange vipper som ikke klumper seg☺️

 79. Tina
  June 1, 2017 / 6:06 pm

  Det viktigste for meg når det gjelder mascara er at den ikke smitter av eller drysser! Denne maskaraen må jeg bare prøve:)

 80. Sofie
  June 1, 2017 / 6:09 pm

  Hei, Emilie! For en fin konkurranse. Det viktigste for meg når det kommer til mascara må være at den gir litt lengde, og en del volum, og helt klart at den ikke drysser! Trenger også en som separerer vippene godt, så de ikke klistrer seg sammen. Er utrolig glad i mascaraene fra Lancôme, men på studentbudsjett er ikke det alltid en prioritet. Hadde vært veldig gøy å få prøve denne :-)

 81. Thea
  June 1, 2017 / 6:16 pm

  Så gøy med konkurranse! Jeg har sverget til Definicils og Hypnose fra Lancôme lenge, og har veldig lyst til å teste ut denne :) Jeg synes det er viktig at maskaraen gir lengde og volum, uten at det ser klumpete ut! :)

 82. Andrine
  June 1, 2017 / 6:31 pm

  Det som er viktig for meg er at den separerer vippene, i tillegg til at de får volum og lengde! Jeg har veldig lyst til å prøve ut denne mascaraen, fordi jeg er stor fan av Lancome sine produkter!

 83. Malin
  June 1, 2017 / 6:37 pm

  En perfekt maskara for meg er en som gir lange vipper, masse volum og en dramatisk men naturlig effekt.

 84. ingrid
  June 1, 2017 / 6:48 pm

  For meg er det viktig at maskaren selvfølgelig gir volum og fylde, men aller viktigst er det at den tørker uten å drysse.. at jeg kan gni meg litt i øynene uten at vippene klebrer seg sammen.

 85. Melina
  June 1, 2017 / 7:00 pm

  Hei, jeg er alltid på jakt etter den perfekte maskara og har prøvd mye forskjellig. I tillegg til at den må gi fylde og volum med kun et par strøk liker jeg at den er litt tynn i konsistensen sånn at det ikke blir klumper. Jeg er også veldig opptatt av kosten, og liker ikke så godt de som er i plastikk men må ha den gammeldagse sorten med skikkelig bust.

 86. Øydis
  June 1, 2017 / 7:07 pm

  Det viktigste for meg når det gjelder mascara er at den gir volum, lengde og holder bøyen på vippene. Har veldig lyst til å teste Lancome sin nye mascara :)

 87. Helene J.
  June 1, 2017 / 7:34 pm

  Det viktigste for meg når det gjelder maskara er at den ikke klumper seg, den gir volum, den gir lange, flagrende vipper og at den ikke drysser utover dagen.

  Jeg krysser fingrene for konkurransen🌸💛.

  Mail: [email protected]

 88. Maria
  June 1, 2017 / 7:50 pm

  For meg er det viktigste at maskaraen ikke klumper seg, at vippene “samles” litt og holder seg fine hele dagen! Ha en fortsatt super dag, fine deg:)

 89. Emilie Andreassen
  June 1, 2017 / 8:25 pm

  Hei:)
  Det viktigste for meg er at mascaraen holder det den lover, at den ikke smitter av eller drysser og at vippene ikke “faller” sammen i løpet av dagen:)

 90. Ragnhild
  June 1, 2017 / 8:37 pm

  Det viktigste for meg er at den sprer vippene godt, slik at de ikke klumper seg sammen. Samtidig er det viktig at den ikke drysser eller gjør meg sotete under øynene :)

 91. Carina
  June 1, 2017 / 8:59 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen ikke klumper seg, og ikke drysser. 😄🌸

 92. Matilda
  June 1, 2017 / 9:16 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen gir vippene mine mye volum, samtidig som den løfter/evt. holder vippene “på plass” etter bruk av vippetang. Mascaraen må heller ikke smitte av, verken på de øvre eller nedre øyelokkene. Ganske høye krav, men i mine øyne er det dette som må til for at jeg skal like mascaraen. Håper på vinnerlykke! 💋

 93. Anniken
  June 1, 2017 / 9:36 pm

  Det viktigste er at den gir volum og ikke drysser i løpet av dagen🤞🏻

 94. Karen
  June 1, 2017 / 9:37 pm

  Hei, det viktigste for meg er at det ikke blir klumper av mascara i øyevippene og at de blir lange og med volum. 👀👁😺

 95. Mia
  June 1, 2017 / 9:40 pm

  For meg er det viktig at maskaraen ser naturlig ut og ikke drysser i løpet av dagen ☺️

 96. Tonje
  June 1, 2017 / 10:04 pm

  Masse volum, ikke kladdete og at den holder hele dagen!
  Og enkel å påføre.
  Hadde digget noe ny sminke. 💋💄

 97. Stephanie Bang
  June 1, 2017 / 10:20 pm

  Jeg synes det viktigste med en maskara er at den er lett å påføre, gir volum og sist men ikke minst ikke smitter over på huden i løpet av dagen. Ingen liker å se ut som en pandabjørn etter noen timer, verken på jobb eller på fest 😉👍

 98. Camilla
  June 1, 2017 / 10:43 pm

  Denne mascaraen så helt fantastisk ut, likte virkelig hvordan den “løftet” blikket.
  Det jeg synes er viktigst med en mascara er volum, da jeg har en fin lengde på vippene, og at vippene får en fin bue!. Det er også viktig at mascaraen ikke klumper eller drysser.
  Mascara er forførende og skaper et sensuelt inntrykk! :)

 99. Melanie
  June 1, 2017 / 10:53 pm

  Det som er viktig for meg er at den holder vippene på plass hele dagen og at den ikke blir smuldrete. Og ikke minst at den gir volum og gjør vippene mine fine :)

 100. Marie
  June 1, 2017 / 11:02 pm

  Viktig at mascaraen gir volum og ikke drysser :) også viktig at den ikke klumper seg, for jeg må ha de helt separerte :-)

 101. Katinka
  June 1, 2017 / 11:35 pm

  det som er viktig for meg er at mascaraen gir volum og separerer vippene , siden jeg har lange vipper fra naturensside som har en tendens til å falle sammen. derfor viktig å ha en mascara som klarer å holde de oppe.

 102. Nora
  June 2, 2017 / 12:50 am

  Fyldige, vipper som likevel ser naturlige ut <3

 103. Eldbjørg
  June 2, 2017 / 2:45 am

  Det viktigste med en mascara er, etter min mening, at den ikke drysser eller klumper seg, samt gir volum og lengde som ser naturlig ut :)

 104. Sofie
  June 2, 2017 / 7:34 am

  Den perfekte mascara i mine øyne tilfører både lengde og fylde, samt holder hele dagen. Den framhever med andre ord det beste ved dine naturlige vipper og åpner blikket.

  Det er ikke alltid så lett å finne en god mascara som har alle disse egenskapene, men denne mascaraen skulle jeg gjerne prøvd! 😍

 105. Josephine
  June 2, 2017 / 8:48 am

  Helt avhengig av mascaraer som gir masse lengde og volum, men som ikke smitter av under øynene i løpet av dagen.

 106. Merete M
  June 2, 2017 / 9:26 am

  Fikk veldig lyst å prøve lacome sin nye mascara, da det viktigste for meg er at marcaraen sitter lenge uten å drysse eller føles hard på vippene.

  Krysser fingre, da jeg er en uten vinnerlykke😀

  God helg!

 107. Anonymous
  June 2, 2017 / 9:51 am

  Ein god mascara er lett å påføre, sit godt, gir lange og fyldige vipper:)

 108. Charlotte
  June 2, 2017 / 9:55 am

  Lett å påføre, separerer vippene og gir masse volum :)

 109. Rebecka
  June 2, 2017 / 10:04 am

  Viktigste for meg at den tåler å bli påført i et par lag, uten at den klumper seg eller begynner å drysse :-) Den må også separere vippene, gi lengde og fylde!

 110. Karoline
  June 2, 2017 / 10:27 am

  Det viktigste for meg er at en maskara gir masse volum, separerer vippene og ikke farger av✨😊

 111. Anette
  June 2, 2017 / 10:49 am

  Det viktigste for meg når det kommer til mascara er at den separerer vippene, klumper ikke og gir lengde og volum. pluss lett å fjerne med sminkefjerner :)

 112. Marthe
  June 2, 2017 / 11:03 am

  Det er viktig at den gir volum, separerer vippene og er enkel å påføre :)

 113. Anne Cecilie Hvinden
  June 2, 2017 / 12:24 pm

  Hei, det som er viktig med mascara er at de fordeler vippene, og ikke klumper. Det er også viktig at den ikke renner så lett når jeg trenger. Jeg har prøvd mange og aldri landet på en favoritt. Kanskje denne kunne bli min nye favoritt. :-)

 114. Amin Huynh
  June 2, 2017 / 12:58 pm

  Gir volum og ikke klumper!

 115. Kristi
  June 2, 2017 / 1:17 pm

  Er som deg, bytter ofte mascaraer i jakten på en favoritt :) For tiden er jeg veldig fornøyd med YSL Baby Doll siden jeg har typiske asiatiske øyne og vipper som står mer rett ut en opp, haha… Føler den hjelper veldig mye med å skape en bøy og forlenge vippene mine. Men jeg skulle gjerne prøvd denne – kanskje den er enda bedre! Kjempegøy med konkurranser, Emillie :) God pinse!

 116. Helene
  June 2, 2017 / 1:24 pm

  At den ikke klumper seg eller drysser i løpet av dagen, og masse volum 💁🏽

 117. Kristine Spartveit
  June 2, 2017 / 1:30 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen gir mye volum slik at vippene blir lengre! Det er selvfølgelig også viktig at mascaraen separerer vippene slik at det ikke bli klumper på vippene :-)

 118. Mari
  June 2, 2017 / 1:46 pm

  Hei
  Jeg har lenge vært tilhenger av Lancôme sine mascaraer, så det hadde vært supert å få prøvet dette nye tilskuddet. Jeg har naturlig lange vipper og liker derfor at jeg får en naturlig look som ikke blir for klumpete eller “fake”. Det jeg leter etter i en mascara er derfor en som kan tilføre en riktig mengde med volum, samt at den holder seg fint utover dagen, uten for mye dryss, da jeg ofte er på farten.

 119. Cecilie
  June 2, 2017 / 3:26 pm

  Det viktigste for meg er at maskaraen holder lenge uten å smitte av på øyelokket og at den ikke klumper seg 😁

 120. Karoline
  June 2, 2017 / 3:55 pm

  Viktigste for meg er at den ikke drysser og holder seg utover dagen 💖

 121. Julie
  June 2, 2017 / 4:13 pm

  Det viktigte for meg er at maskaraen ikke klumper seg og smitter både under og over øyet i løpet av dagen!
  Så irriterende…

 122. Martine
  June 2, 2017 / 4:56 pm

  Det aller viktigste må være at den ikke drysser eller smitter av i løpet av dagen! :)

 123. Julie
  June 2, 2017 / 6:51 pm

  For min del er det viktig at den ikke drysser 👍👌

 124. Ida
  June 2, 2017 / 7:51 pm

  Hei:)

  At den ikke sverter av på oversiden mot øyenbrynene og at den ikke klumper seg.
  Ida:)

 125. Jeanette Karlsen
  June 2, 2017 / 9:23 pm

  Hei! For meg er det viktig at mascaraen gir meg volum. Har samme type vipper som deg, de er lange, men har ikke det største volumet. En annen ting jeg ofte sliter med er at mascaraen smitter av, fordi de er så lange. Så det er et must med mascara som ikke smitter! 🌸🌸

 126. Sofie
  June 3, 2017 / 10:36 am

  Hei 😊

  Det viktigste for meg er at den ikke må sverte, og at den “åpner” øynene så det gir en fin wow factor! 🙌😃

 127. Elisabeth
  June 3, 2017 / 11:06 am

  Det viktigste for meg er at den gir volum, ikke er klumpete, holder hele dagen og ikke gir meg pandaøyner! :-)

 128. Regine
  June 3, 2017 / 12:02 pm

  Det viktigste for meg er at en mascara holder godt, siden jeg ofte jobber lange skift til sent ute på kvelden! I tillegg må den gi volum, være lett å påføre og at den ikke gjør mine naturlige vipper klumpete eller “for mye”! Hadde vært gøy å prøve noe nytt!

 129. Ellen
  June 3, 2017 / 12:09 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen gir masse volum, bra med farge og at den ikke drysser. Hadde vært moro å prøve noe nytt :-)

 130. Ragnhild
  June 3, 2017 / 6:03 pm

  For meg er det superviktig med volum og en dekkende sort farge. Og at maskaraen ikke drysser eller legger igjen farge under øynene i løpet av dagen. Har enda ikke funnet maskaraen som kan alt!

 131. Lilli
  June 3, 2017 / 6:10 pm

  Det viktigste for meg er at maskaraen separerer vippene og gir volum. Mine vipper har en tendens til å klumpe seg, så jeg må ha en god maskara som ikke klumper. Elsker flere av lancôme sine maskaraer, så denne må jeg prøve😊

 132. Karen
  June 3, 2017 / 7:28 pm

  Det viktigste for meg er at maskaraen gir lange vipper, og ikke klistrer seg sammen :) hver enkelt vippe trenger ikke være så tykk, men lengde og et naturlig resultat er viktigst for meg.

 133. Målfrid
  June 3, 2017 / 8:32 pm

  Helt enig med deg!
  Det viktigste er at den gir masse volum!

  Dette settet virker som en drøm 🙏🏻

 134. Ranita
  June 4, 2017 / 12:56 am

  Viktig at den ikke drysser eller “svetter” i varme/på trening.

 135. Kristin
  June 4, 2017 / 3:04 am

  Synes det viktigste er børsten man bruker for å påføre maskara. Er den fast, drysser det ikke og gir da et godt resultat. Jeg liker også at den separerer vippene og gir volum.

 136. Julie
  June 4, 2017 / 8:03 am

  Viktig at den ikke drysser

 137. Nashia
  June 4, 2017 / 12:01 pm

  Hei! :) I likhet med deg, er jeg veldig glad i en maskara som gir masse volum uten klumper! Det er også viktig at den holder seg godt, slik at jeg ikke føler at jeg må legge på ekstra lag utover kvelden <3

 138. victoria
  June 4, 2017 / 1:43 pm

  Jeg synes det er viktig at den gir volum og ikke drysser i løpet av dagen :-) Men jeg synes også det er viktig at den er lett å ta av også, slik at man ikke trenger å “jobbe” så mye med å få av seg sminken igjen :-)

 139. Marthe
  June 4, 2017 / 6:39 pm

  Det er viktig for meg at den ikke klumper seg, holder lenge og gir volum og lengde på vippene.

  Ønsker deg en fin dag ✨✨

 140. Sissel
  June 5, 2017 / 12:53 am

  Som “Sex and the City” fan har den franske navnebroren til Mr Big mye å leve opp til :-) Jeg håper at Monsieur Big ikke drysser, ikke smitter av og at den gir meg følelsen av lengre og tykkere vipper. En virkelig Mr Right i verden av mascaraer :-)

 141. Ida Helene Andersen
  June 5, 2017 / 4:59 am

  Det viktigste for meg i en maskara er også at den gir masse volum. I likhet med deg har jeg også naturlig lange vipper, men de er ganske strie, så jeg er avhengig av både vippetang og en skikkelig god volummaskara for å få et fint resultat! :)

 142. Mathilde Hanssen
  June 5, 2017 / 3:47 pm

  Det viktigste for meg er at mascaraen gir god volum og at vippene blir godt spredt. Har naturlig lange vipper, men plages med at de alltid slår seg sammen slik at det ser ut som jeg har ti vipper på hvert øye.

  Krysser fingrene for at jeg blir den heldige som får vinne og prøve disse produktene!

 143. karine
  June 5, 2017 / 6:09 pm

  Det viktigste for meg er at maskaraen ikke klumper, separerer vippene mine og gir masse volum.

 144. Elisabeth Kristine
  June 5, 2017 / 6:29 pm

  Når det kommer til maskara er jeg også veldig kresen, så det ender fort med at jeg bytter ofte. Jeg har som deg, heller ikke funnet den perfekte maskaraen som kan motstå både vestlandsvær og varme sommerdager uten å se rotete ut i løpet av dagen. Jeg har ganske lange vipper, men liker at maskaraen fyller ut og gjør blikket mitt mer åpent.

  Vippene dine er on fleek!

 145. Martine
  June 5, 2017 / 7:15 pm

  God volum er et must! Også at den ikke drysser når den tørker. Kjipt å bli svartprikkete rundt øynene etter 5 minutter l

 146. Pernille
  June 5, 2017 / 7:37 pm

  For meg er helt klart volum det viktigste ved valg av maskara, men også at den ikke klumper seg.

 147. Saida
  June 6, 2017 / 8:59 am

  Hei Emilie!Vil takke deg for inspurasjon som finner jeg hver gang i bloggen din!Veldig viktig for meg et at mascaraen gir naturlig resultat med super og sexy look!Jeg vil gjerne si Bonjour Monsiur Big !😍😘VELKOMMEN TIL NORGE!!!

 148. Katrine
  June 6, 2017 / 10:09 am

  Er på evig jakt etter gode øyesminkeprodukter, og prøver lykken i denne konkurransen :-) Ha en nydelig sommer!

 149. Emma Rudsli
  June 7, 2017 / 1:14 am

  Heia. Det viktigste for meg i valg av mascara er at den ser naturlig fin ut på vippene, uten å drysse. I tillegg syntes jeg det er fint om den klarer å holde seg gjennom en arbeidsdag i luften som flyvertinne :)

 150. Hege Bakken
  June 7, 2017 / 1:23 pm

  Denne maskaraen vil jeg virkelig prøve! Den hørtes super ut – akkurat slik jeg vil en maskara skal være! Og hele kittet hadde vært enda bedre!

 151. Malin
  June 8, 2017 / 1:58 pm

  Vippene mine er veldig tynn, og jeg synes ofte maskaraen drysser av relativt fort og gjør at det etter noen timer ser ut som jeg ikke har maskara på meg. Synes dette er kjipt, da jeg liker litt volum på vippene mine. Er også viktig at den ikke drysser da jeg såklart ikke vil ende opp som en vaskebjørn ha ha!

 152. Marte M
  June 11, 2017 / 5:14 pm

  At den separerer vippene, ikke drysser og holder lenge – og gjerne også gir volum og lengde😃

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>