SUMMER KNIT

IMG_1937fxl
IMG_1948fxlIMG_1978fxl

IMG_1943fxl
Det var mange som spurte etter denne genseren som jeg hadde på meg på Snapchat her om dagen. Den er fra H&M og jeg fant den på salg her i Bergen. Jeg vet ikke når den kom i butikk og jeg har dessverre ikke funnet den på nett. Den er i bomull og lin og det er en deilig kombinasjon på sommeren. Jeg husker at jeg hadde en lignende oversized kardigan fra By Malene Birger, så jeg var ikke i tvil da jeg så denne hengende på stativet. Den er litt stor men det er bare deilig.

I går hadde jeg en kjempefin dag i København sammen med L’Oréal Professionnel. Vi lærte masse om hårfarge og fikk se de nyeste trendene, alt fra fargerike manker til naturlig solkysset hår. Hvis dere vil vite mer kan jeg lage et eget innlegg rundt det. Det ble en veldig lang dag, tidlig opp og sent i seng med masse inntrykk fra reisen. Jeg blir like overrasket hver gang hvor sliten man blir av en sånn dag, men så sitter man igjen litt klokere og med masse inspirasjon. Ha en fin onsdag!

6 Comments

 1. Christina
  May 24, 2017 / 3:28 pm

  Hvor i Bergen? :) <3

 2. Kristina
  May 25, 2017 / 11:01 am

  Kan du dele en film med tutorial på hvirdan du krøller håret ditt? Eller har du det allerede?

  Ha en fin dag videre <3

 3. Synne
  May 25, 2017 / 4:15 pm

  Så utrolig fine solbriller! Hvilken modell er det? :)

  • emilieto
   May 25, 2017 / 6:42 pm

   Hei Synne! Det er Céline Baby Audrey :) Klem

 4. Aurora
  May 28, 2017 / 9:48 pm

  Hvilken farge har du i sandalene dine?

  • emilieto
   May 29, 2017 / 1:04 pm

   Hei Aurora! Jeg mener det er Arizona-modellen i Tobacco :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>