REN HUD & SUNN HUD

Innlegget er skrevet i samarbeid med Foreo 

IMG_1992fxl

Jeg har alltid hatt gode hudpleierutiner med hvor jeg fjerner sminken før jeg legger meg og bruker kvalitetsprodukter. I de siste to årene har jeg begynt å grundigere til verks og jeg har merket stor forskjell. Jeg har gått fra å bare fjerne sminken til å i tillegg rense huden morgen og kveld. Jeg trodde lenge at det var for hardt for min sensitive og tørre hud men det handler bare om riktige produkter. Det er viktig å bli kvitt skitt, smuss og produktrester for å få en sunn og glødende hud.

Det har kommet flere rengjøringsbørster på markedet de siste årene og de skal ta rensen til et nytt nivå. Jeg har testet flere typer og jeg er veldig imponert over Foreo sine børster. Det svenske merket Foreo lanserte sin aller første ansiktsbørste Luna i 2013 og siden har de vunnet over 70 priser innenfor skjønnhet og innovasjon. De har lansert flere produkter og alle består av resirkulert silikon.

IMG_2044fxl
Nå har Foreo lansert Luna 2 som er en forbedret utgave som er større og mer effektiv. Ansiktsbørsten bruker T-Sonic teknologi for å ta bort 99,5% av smuss, olje og makeuprester. Den bidrar også til å løsne døde huceller og dermed forbedre hele hudpleierutinen.

Hva er fordelene ved å bruke en ansiktsbørste? Jeg føler at huden min blir mye renere når jeg bruker en ansiktsbørste kombinsert med rensen min på kvelden. Jeg synes også at huden ser så mye glattere ut og minsker synligheten av fine linjer. Selv om man ikke skulle tro det så føler jeg at huden min er mindre tørr og det er nok fordi hudpleieproduktene trekkes bedre inn i huden.

IMG_2005fxl

Ansiktsbørsten består av silikon som er hurtigtørkende, enkel å rengjøre og veldig hygienisk. Etter bruk så skyller jeg børsten og bruker gjerne litt såpe for å rengjøre den, så er den så god som ny. Jeg lar den bare lufttørke eller tørker den med et håndkle. Jeg liker at man ikke trenger å bytte ut børstehoder, det er både mer miljøvennlig og økonomisk enn lignende produkter. Det følger med en lader og en fulladet Luna 2 skal vare i 7 måneder når den brukes to ganger om dagen.

IMG_2039fxl

Luna Play er en miniversjon som er perfekt å ta med seg på reise. Den holder til rundt 100 gangers bruk og det er ikke mulig å lade den opp igjen. Jeg synes den er kjempefin som en introduksjon til Foreo sine produkter. Den er mye billigere og du kan dermed bruke et par måneder til å teste ut om den er noe for deg. Jeg kommer til å ha den med meg på reise i sommer, den tar nesten ingen plass og jeg slipper å ta med meg en ekstra lader. Mitt beste tips for å få en fin glød i løpet av sommerferien er å være flink til å rense huden grundig. Da får man en finere og jevnere solkysset hud som varer lengre.

IMG_2057fxl
Foreo har flere spennende produkter som Iris og Issa. Iris skal brukes til å massere området rundt øynene for å minske hovne øyne og mørke ringer. Den får også i gang blodsirkulasjonen som igjen forebygger for tidlig aldring. Issa er en tannbørste som bruker sonisk pulseringsteknologi for å rengjøre tennene. De har også sine egne rengjøringsprodukter som er spesielt utviklet for morgen og kveld. Disse skal brukes på tørr hud med en våt Foreo-børste.

Jeg er kjempebegeistret for Foreo sine ansiktsbørster og jeg kan virkelig anbefale de videre. Frem til 11. juni så har Vita tilbud på Foreo Luna Play til kun 249,- og i juli kommer det tilbud på Foreo Luna 2 og Luna Mini 2. Se utvalget deres her.

KONK

Gå til Instagram @emilietommerberg for å vinne Foreo Luna Play i din favorittfarge.

6 Comments

 1. Christine
  May 23, 2017 / 10:47 pm

  Kan jeg spørre hvor den fine genseren din er fra? :)

  • emilieto
   May 24, 2017 / 12:02 pm

   Hei! Den er fra HM. Klem :)

 2. May 24, 2017 / 11:10 am

  Bildene dine er så utrolig fine! Hadde elsket et innlegg om hvordan du tar bildene dine :)

  • emilieto
   May 24, 2017 / 12:03 pm

   Hei Silje! Tusen takk <3 Det hadde vært et fint innlegg. Klem

 3. Hilde
  May 24, 2017 / 11:27 am

  Jeg kjøpte Clarisonic Mia Fit pga anbefaling fra deg. Er ikke den god lengre nå?

  • emilieto
   May 24, 2017 / 12:02 pm

   Hei Hilde! Jeg har også Clarisonic Mia Fit og synes den er kjempegod. Fordi jeg synes Foreo er bra betyr ikke at Clarisonic er mindre bra :) Jeg er i en veldig heldig situasjon hvor jeg får teste ut flere skjønnhetsprodukter. Jeg har tidligere testet Foreo og da de ønsket å gjøre et samarbeid så takket jeg ja, fordi jeg synes produktet er bra. Håper det ga deg svar. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>