TO THE BEACH

IMG_1238fxl IMG_1250fxl
IMG_1296fxlIMG_1285fxl

IMG_1255fxlIMG_1271fxl

IMG_1313fxl

IMG_1278fxl
Vesken fra By Malene Birger ble flittig bruk under ferien min i Napoli. Jeg må jo som regel ha med meg det store kameraet og da har jeg alltid plass i denne. Så var det veldig greit å kunne ha med seg en ekstra genser til kvelden når det ble kjøligere eller å ha med seg et håndkle til stranden. Vesken er stor og tåler mye, og så er jeg veldig glad i mønsteret. Jeg har hatt den samme modellen i svart med hvite detaljer og denne lysere versjonen føles mer sommerlig. Kjolen min er også fra By Malene Birger. Den brukte jeg faktisk til Costume Awards tidligere i år, men den passer også veldig fint som en pen sommerkjole. Jeg synes det er så gøy når en kjole kan brukes til flere anledninger, da blir den med en gang mye mer brukt.

Det er mange som har spurt om fargen på Birkenstock-sandalene mine og de er en semsket variant i fargen Sand. Stranden vi var på i Napoli heter Bagno Elena og der var det så koselig! Det er vel en av de få strendene i Napoli. Store deler av kystlinjen er dekket av store runde steiner og så er det mange private strender. Det er kjempefine bademuligheter på de små øyene som Capri og Ischia, men det tar for litt tid å komme seg dit. Vi tok en taxi fra sentrum i Napoli i ca ti minutter til stranden og på slutten av dagen gikk vi hjem. Så det er en fin avstand til sentrum.

2 Comments

  1. karina
    May 19, 2017 / 3:20 pm

    Hei Emilie! Kan du lage ett innlegg om hvilken sminke du brukte på snappen i dag? Var så fint og sommerlig! God helg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>