VERDENS ENKLESTE FRISYRE TIL 17. MAI

17maifrisyre_6l

Til 17. mai så er det kjempefint å sette litt av håret opp men samtidig beholde noe av håret løst. Det blir pent og romantisk, perfekt til nasjonaldagen. Det er så mange flotte flettefrisyrer men for mange er ikke dette dagen hvor man kan bruke mye tid på badet. Her kommer kanskje den enkleste frisyren du kan tenke deg som er kjempefin til den store dagen.

17maifrisyre_1l

step1

Jeg henter en liten del med hår rett bak øret og lager en liten flette. Jeg fester den med et lite transparent strikk. Så gjør jeg det samme på andre siden. Hvis håret ditt er veldig glatt kan det være greit å spraye litt tørrsjampo før du fletter.

17maifrisyre_2l
step2

Så tar jeg en større del med hår og surrer det bakover. Så gjør jeg det samme på motsatt side og fester de sammen med et transparent hårstrikk. Til denne frisyren er det greit å ha håret i en midtskill.

17maifrisyre_3l
step3

Jeg tar den lille fletten og surrer den rundt den større hårdelen. Dette skaper et romantisk preg på den enkle frisyren.

17maifrisyre_4l

step4

Til slutt festes den i strikket som holder de to hårdelene sammen. Jeg fester den på baksiden så det ikke synes. Så gjør jeg det samme på motsatt side.

17maifrisyre_5l

step5

Når alt er festet så kan det være fint å skjule den transparente strikken. Jeg tar en liten del med hår som jeg surrer rundt og fester bak med en hårnål.

17maifrisyre_6l

Frisyren er tar ikke mer enn fem minutter å lage og den seg pen holder hele dagen. Det er fint å få håret litt bort fra ansiktet og de små flettene gir et lite festpreg til den store dagen. Perfekt for deg som har andre ting å gjøre enn å stå på badet hele morgenen.

Jeg har også laget en video med to flettefrisyrer i samarbeid med MinMote. Begge frisyrene er perfekte til 17. mai! Du kan se videoen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>