LEKRE BEIN MED SWISS CLINIC

Innlegget er skrevet i samarbeid med Swiss ClinicIMG_1180fxl

Selv om det har vært skiftende start på mai med både sol og snø så er sommeren på vei. Endelig! Etter en lang vinter hvor kroppen har vært pakket inn i flere lag så er det på tide å ta på seg de lekre sommerkjolene og lufte beina. Jeg synes som regel det er både deilig og litt stress. Nå skal plutselig hele kroppen frem i dagslyset og det er fort gjort å grue seg litt.

IMG_1044fxl

Jeg synes man skal være fornøyd med seg selv som man er, men samtidig er det ikke så mye som skal til før man føler seg litt mer vel. Jeg prøver å være flink med å smøre kroppen med gode kremer året rundt og skrubbe jevnlig. Det hjelper mye på hudkvaliteten og gjør at overgangen til sommeren ikke kommer så brått på. Samtidig er det noen ujevnheter som krever litt mer aktive produkter, for eksempel strekkmerker, nupper, arr og cellulitter. Noe vi alle har.

IMG_0956fxl

Jeg har fulgt litt med på Swiss Clinic sin Skin Roller-behandling og da jeg fikk tilbud om å teste ut deres nye Skin Resculpting Treatment takket jeg ja. Dere har sikkert sett den før hos flere forskjellige bloggere. Jeg har forhørt meg med andre som har testet produktet, lest igjennom blogginnlegg og sjekket forumer. Det er nesten utelukkende positive tilbakemeldinger så jeg var veldig spent på å teste den ut selv. “Swiss Total Skin Renewal” vant også “Innovation of the Year 2015” i den prestisjetunge bransjekonkurransen innen skjønnhet og kosmetikk ”Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015”. Det er jo også et kvalitetsstempel.

IMG_0969fxl

Skin Resculpting Treatment er for større hudområder på kroppen som lår, mage, rumpe og hofter. Det følger med en Skin Roller for kropp og en Cryogel Body Serum. Skin Rolleren har 1200 mikronåler som skal skape små mikrokanaler i huden og sette i gang en naturlig helingsprosess i kroppen som øker produksjonen av kollagen. Cryogel Body Serum har i følge Swiss Clinic potente aktive ingredienser som skal blant annet gjøre huden fastere og redusere størrelsen på fettcellene.

IMG_0993fxl

Jeg plages ikke mye med strekkmerker, men jeg har litt cellulitter og grov hud på lårene. Spesielt rett nedenfor hoften på siden av låret, der har det kommet en grop som vokser seg dypere for hvert år. Jeg har derfor begynt med å teste ut rolleren på lårene.brukj
Det er viktig at både hudområdet og rolleren blir renset før man starter. Huden vasker jeg med mild hudsåpe og vann, og rolleren blir grundig rengjort med et antiseptisk middel, for eksempel pyrisept. Jeg starter med å rulle opp og ned på huden før jeg skifter retning. Det er meningen at man skal bruke den i ulike retninger over samme område for å behandle huden jevnt. Når jeg har rullet over alle områdene som jeg ønsker å behandle så avslutter jeg med Cryogel Body Serum. Den føles kjølende og deilig når man masseren den inn i huden.

IMG_1035fxl

 

Jeg blir lett rød etter behandlingen men det går fort over. Det aller beste er å gjøre dette før man legger seg og så er huden helt fin på morgenen. Det skal ta rundt 28 dager før du ser en stor forskjell men jeg synes allerede at hudoverflaten er glattere etter noen få dager med behandling. Jeg tror nok det er lurt å bruke den i noen dager og se hvordan huden reagerer, så kan man bedømme hvor ofte vil bruker den. Det er nok lurt å ta en pause etter i hvert fall 7 dager så huden får mulighet til å reparere seg. Så hjelper det selvfølgelig å drikke nok vann og få i seg sunn og næringsrik mat. Huden er jo også et resultat av det vi spiser, så når du vil øke produksjonen av kollagen sier det seg selv at man trenger byggesteiner i form av proteiner og vitaminer.

IMG_1172fxl2

 

Jeg synes det var litt tryggere å starte med å teste ut Skin Roller på kroppen, huden er både tykkere og tåler mer. Nålene kan se litt skumle ut men det gjør virkelig ikke vondt. Det kan kjennes på samme måte som når man skrubber med en tørrbørste. Jeg var selv veldig nysgjerrig på å teste Skin Resculpting Treatment og jeg synes det virker som en effektivt behandling som passer de aller fleste. Spesielt siden det er en behandling som du kan gjøre hjemme og det er mye billigere enn lignende behandling i salong. Det vil uansett gjøre en forbedring på huden, om det er nupper, cellulitter, strekkmerker eller arr.

RABATTJeg får gi mine lesere 200 kr rabatt på Skin Resculpting Treatment, da får du Skin Roller Body og Cryogel Body Serum til 790 kr. Bruk rabattkoden «ETBODY200». Du finner Swiss Skin Resculpting Treatment her.

Om dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar!

 

 

 

 

 

11 Comments

 1. Linda
  May 14, 2017 / 10:44 pm

  Emilie❤️Nydelig kjole, please tell where u got it?😍

 2. Helene
  May 14, 2017 / 10:57 pm

  Takk for utfyllende innlegg og rabattkode, jeg bestilte nå med en gang🙊

 3. Rikke
  May 16, 2017 / 6:13 am

  De skoene dine er bare nydelige. Hvor kan jeg finne de?

 4. Marthe
  May 16, 2017 / 1:17 pm

  Hei! Jeg leste artikkelen din om 17 mai sminke fra minmote, jeg likte resultatet veldig godt og lurte på hvilket produkt du hadde på leppene?

  • emilieto
   May 16, 2017 / 9:46 pm

   Hei Marthe! Jeg har brukt Lancome Matte Shaker i Energy Peach. Klem

 5. Marianne
  May 18, 2017 / 8:05 pm

  Så fin kjole…..merke pls!!

 6. Ingrid
  May 19, 2017 / 12:34 pm

  Hei :) hvor lenge varer denne rabattkoden ? Og må man kjøpe rense-spray til skin rolleren itilegg ?
  Ha en fin dag :)

 7. Maria
  May 28, 2017 / 1:36 pm

  Hei, Emilie. Du har en utrolig god blogg men i dette innlegget så skuffer du veldig. Det er jo helt feil at dette gir resultater på cellulitter og strekkmerker, du trenger både lengre nåler og rullen har dessuten alt for mange nåler noe som går utover effekten. Se på denne bloggen, her er det godt forklart: https://www.dermaspa.no/blog/3-tips-for-a-redusere-strekkmerker-cellulitter-arr-og-stramme-opp-los-hud-pa-kroppen/

  Kanskje du bør endre litt i innlegget slik at ikke folk blir lurt til å kjøpe noe som ikke fungerer. Det går jo utover din troverdighet også!

  Ellers har du en kjempefin blogg med mye inspirasjon.

  • emilieto
   May 29, 2017 / 1:02 pm

   Hei Maria! Tusen takk for kommentaren din. Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Swiss Clinic og det er de som stiller med de påstandene basert på forskning. Jeg skal ta kontakt med de og høre hva de sier om dette. Ha en din dag! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>