FLOWER POWER

IMG_1424fxl

IMG_1380fxl
IMG_1387fxl

IMG_1382fxl

IMG_1412fxlIMG_1435fxl
På vei hjem fra stranden i går så gikk vi forbi denne nydelige blomsterbutikken. De hadde nesten en halv gate dekket med blomster og det var så fint! Det er mange søte blomsterbutikker i Napoli og man ser de små gartnerbilene kjøre rundt med en full last blomster på slutten av dagen. Det er en fin kontrast til de store og tunge bygningene i byen. Kjolen min fant jeg på en liten butikk i byen, jeg har aldri hørt om merket før og den var superbillig. De hadde ikke prøverom så jeg prøvde den bare utenpå det jeg allerede gikk med. Da jeg kom hjem så viste det seg at den var et lite kupp.

Sandalene er håndlagde fra Capri og de er jeg så fornøyd med! Skomakeren fortalte at han designet modellen for over 17 år siden og den er fremdeles en av de mest populære sandalene han lager. Italienske sko er kjent for god kvalitet og fin design, og jeg ble så glad da jeg fant den lille skobutikken på Capri. Da vi var her i fjor fant jeg ingenting så denne gangen kjøpte jeg to par. Vesken min er fra By Malene Birger og solbrillene er fra Céline modell Baby Audrey.

1 Comment

  1. Ida Andersen
    May 14, 2017 / 3:19 pm

    Hei! Hvor er den nydelige kjolen fra? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>