Innlegget er skrevet i samarbeid med Riccovero
IMG_9753fxlIMG_9696fxl

Jeg har på meg en drakt fra Riccovero som jeg synes er helt fantastisk! Jeg hadde med meg en venninne som fikk meg til å prøve settet i butikken, og det var nok ikke det første jeg ville tatt med meg inn i prøverommet. Stoffet og fargen er jo helt fantastisk men jeg blir alltid litt usikker på om slike snitt vil kle kroppen min. Da jeg fikk det på ble jeg veldig positiv overrasket og jeg måtte bare ha det.

IMG_9705fxl

Vesten har en splitt på hver side og holdes sammen av et belte. Jeg tenker at den også vil være nydelig som en kjole sammen med en underkjole for å dekke de åpne partiene. Det er veldig gøy å komme seg litt ut av komfortsonen og teste noe nytt. Drakten er perfekt å bruke til så mange anledninger. Jeg valgte å ha en tynn høyhalset genser fra Riccovero under, men den vil sikkert være kjempefin med en enkel singlet eller en skjorte. Jeg har lett etter et par fine skinnsko med litt hæl som jeg kan bruke i hverdagen uten å få vondt i beina, så disse var midt i blinken. Riccovero har så mange fine sko!

IMG_9741fxl

IMG_9790FXL

 

Shoppingkveld
Jeg minner dere på om at i morgen 11. mai så inviterer Riccovero & Costume til shoppingkveld i Bergen og Oslo! Jeg har samlet mine favorittplagg fra vår- og sommerkolleksjonen, og det er så mye fint. Denne kvelden får du 20% rabatt på alt av sesongens varer og det vil være goodiebags til de første 50 handlende kundene.

Det vil også bli servert forfriskninger og noe å tygge på. Legger du ut et bilde på Instagram fra kvelden med #RiccoveroxEmilie er du også med i trekningen av et gavekort på kr. 2 000,-.

Bergen
Torsdag 11. mai kl. 18.00-20.00 Riccovero Concept Store, Xhibition.

Oslo
Torsdag 11. mai kl. 18.00-20.00 Riccovero Concept Store, Paleet.

Meld deg på her. Jeg håper du kan komme! Det vil være en kjempefin anledning til å finne noen fine vårplagg og de har så mye lekkert som passer til både 17. mai og sesongens bryllup.