WEARING

IMG_0167fxl
IMG_0206fxl IMG_0200fxl

Forrige uke skulle jeg innom først til Oslo i tre dager og så til København. Jeg orket ikke å ta med meg en stor og tung koffert så jeg valgte å ta med meg en mindre carry-on variant. Når det er liten plass så er det viktig å ha med seg plagg som kan brukes på flere måter, og disse buskene ble fin til flere antrekk. Jeg foretrekker å bytte ut overdelene og heller beholde samme bukse og jakke. Det blir ikke så stor variasjon på antrekkene men nok til at du ikke føler du går i det samme hver dag.

Jeg har klart å bli litt syk og det er jo typisk når jeg er på ferie. Jeg sov litt lengre enn de andre i dag og våknet til croissant, juice og paracet på nattbordet <3 Nå håper jeg at jeg klarer å holde det i sjakk i dag og bli litt bedre.

3 Comments

 1. Ingrid
  May 8, 2017 / 11:45 am

  Hvordan gjør du det med flytende sminke når du har carry-on? Synes det er så upraktisk med de begrensningene, så pleier bare å ta det i innsjekket bagasje, men vil bli flinkere til å reie

 2. Ingrid
  May 8, 2017 / 11:49 am

  Hvordan gjør du det med flytende sminke når du har carry-on? Synes det er så upraktisk med de begrensningene, så pleier bare å ta det i innsjekket bagasje, men vil bli flinkere til å “travel light”😅

 3. K
  May 9, 2017 / 5:27 pm

  Kan du lage et 17.mai-sminke innlegg? Spes hvordan man får highlighter til å ta seg godt ut i dagslys (og ikke bare på bilder) :):)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>