SNAPSHOTS FROM COPENHAGEN

IMG_0136fxl
15fxl
IMG_0321fxl
IMG_0344fxl

16fxl
IMG_0357fxlGod morgen! Jeg har vært oppe i mange timer allerede og er på flyet på vei til Napoli. Det har vært mye reising i det siste og når jeg begynte å føle meg litt hanglete på lørdag så ville jeg egentlig aller helst ligge hjemme i armkroken til kjæresten min. Men jeg har gledet meg så mye til denne turen og nå er jeg endelig på vei! Jeg reiser med to gode venninner og vi skal besøke en venninne av oss som har startet en Bed & Breakfast med kjæresten sin. Jeg fikk en sniktitt på stedet i fjor under oppbyggingen og jeg gleder meg sånn til å se det ferdige resultatet.

Her er noen bilder fra turen til København med Vero Moda. Det var et supert event hvor eieren av Atelier September stod for både lunsj, middag og frokost dagen etter. Frisk og god mat i ekte købenstil. Vero Moda har startet prosessen med å pusse opp butikkene sine og det kommer til å bli så bra, resultatet minner litt om & Other Stories og. Merket har masse fint men det har jo hatt veldig lik fremtoning i mange år. Nå kommer de også med flere samarbeidskolleksjoner med danske Malene Malling, tidligere sjefsredaktør for danske Costume og Cover-gründer. Malling er en viktig del av den danske motebransjen og hun har en enorm erfaring som kommer til å gjøre dette samarbeidet til en stor suksess. Det vi fikk se av den første kolleksjonen så veldig bra ut! Det er noen fantastiske drakter, denim og romantiske kjoler. Jeg synes det er gøy når merker fornyer seg og virkelig satser.

Vero Moda eies av Bestseller og deres kontorbygg i København må være noe av det flotteste jeg har sett. Høyt under taket, vakker stukkatur, store trapper og et usedvanlig flott tregulv. Jeg var litt sliten og tok en tidlig kveld, men de andre koste seg til de.

*Reise og opphold var sponset av Vero Moda

1 Comment

  1. N
    May 7, 2017 / 5:19 pm

    Hei Emilie. Lurer på om du kan anbefale noen fine badedrakter med god support. Synes det går fint å finne bikini med support, men sliter litt med med å finne flatterende badedrakter som er mindre i livet og større rundt brystene. 🙂❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>