HAPPY FEET

Innlegget er skrevet i samarbeid med Scholl


IMG_0020fxl

Jeg vet egentlig ikke om så mange som elsker føttene sine, jeg har alltid synes mine var litt lange, men jeg er veldig takknemmelig for at de er friske og fungerer som de skal. Vi tar gjerne føttene våre litt for gitt og er ikke alltid så snille med de. De bærer jo faktisk på hele kroppen og tar oss fra A til B.

På onsdag var jeg invitert på en helaften med Scholl for å teste ut deres nye GelActiv-såler som er perfekte for pensko med hæl. Vi startet kvelden på Solli og fikk en fin presentasjon av de nye sålene. Vi fikk også snakke med en fotterapeut fra Beth’s Beauty og hun ga oss noen fine råd. Når vi bruker sko som er dårlige for foten, det er alt fra høye hæler til flate sko, så anbefalte hun oss å bruke såler som GelActive for å lindre der og da.

IMG_9956fxl IMG_9960fxl
IMG_9940fxl

Jeg lider gjerne litt for skjønnheten for å ha på meg et par lekre høye hæler. Enkelte sko er bedre enn andre med det er sjeldent at jeg klarer meg i mange timer på tynne stiletter uten å få litt vondt i beina. Hverdagsskoene kan også være vonde, for selv om sneakertrenden har vært i noen sesonger så er jeg glad i å bruke ankelstøvletter i hverdagen også.

Jeg vet med meg selv at det setter en liten demper på kvelden når man får vondt i føttene. Dansegulvet frister ikke så mye og da blir jo kvelden litt kjedeligere. De supertynne gelsålene fra Scholl fungerer som en støtabsorberende pute for føttene. De er utviklet i samarbeid med fotterapeuter som vet hva de driver med. Sålen støtter i buen og demper støt under tråputene, slik at foten utsettes for mindre belastning, selv i høye stiletthæler. For å unngå at tærne blir presset sammen i tuppen av skoen, fyller sålen kun ¾ av skoen innvendig. Man trenger med andre ord ikke å gå opp en skostørrelse for å få plass til sålene

IMG_0092fxl


IMG_9999fxl
De har lansert fire ulike såler som skal passe til forskjellige typer sko; høye hæler, mellomhøye hæler, åpne sko og ballerinasko. Jeg hadde på meg en par høyhælte sandaler og gikk da for GelActive Open Shoes. Når sålene var på plass så tok vi med oss ballongene og gikk mot nyåpnede Ling Ling på Aker Brygge. Det var litt uvant at sålene ikke gikk helt frem under tærne men de ga til gjengjeld mye demping under tåballene. Jeg hadde ingen problemer med å gå fra Solli plass til Aker Brygge på høye sko, så det var en bra start på kvelden.

IMG_8680


IMG_0112fxl


IMG_0121fxlIMG_9084fxl


Vel fremme på Ling Ling fikk vi mange deilige småretter og en helt fantastisk velkomstdrink. Vi koste oss veldig og når middagen var over gikk vi videre på The Thief. Der ventet det et lite drinkkurs! Vi prøve oss på å lage Espresso Martini og Mojito, førstnevnte er en av mine favorittdrinker. Det ble en kjempefin helkveld med Scholl og sålene reddet føttene mine. Det anbefales at man investerer i et par såler til alle skoene som trenger litt ekstra demping, da sitter de bedre i skoen og holder lenge. Siden sålene er laget av silikon så vil de også dempe lukt og det er jo en veldig fin bonus. Se utvalget av GelActive sålene her.

17. mai er en typisk dag hvor jeg får vondt i føttene og nå gleder jeg meg til å kunne skåne føttene på den fine festdagen. Tusen takk til Scholl for en kjempefin kveld!

 Foto: Hege Janson Skogen


1 Comment

  1. Miriam
    May 9, 2017 / 12:48 pm

    Hvor er kjolen din fra? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>