Innlegget er skrevet i samarbeid med Riccovero

IMG_9810fxl

IMG_9850fxl
Da er jeg på vei hjem igjen til Bergen etter en kjempefin tur til både Oslo og København. Når jeg var i Oslo så dro jeg innom Riccovero på Paleet og plukket ut noen favoritter. De har så mye fint i gode kvaliteter og snitt! Jeg synes det er både spennende og viktig å støtte norske merker, i hvert fall når det er så gode kvalitetsplagg. Jeg falt pladask for denne vesten, den gir litt safari-chic vibber. Den lyse olivenfargen er nydelig og veldig anvendelig det meste jeg har i garderoben.

IMG_9884fxl IMG_9901fxl
Jeg tror vesten blir så fin til bare armer og ben men siden det er fremdeles litt kaldt så passet det perfekt med en deilig ullgenser. Buksene er også fra Riccovero og er i semsket skinn, de er like behagelige å ha på som et par joggebukser. Jeg er svak for skinnplagg, for selv om prisen kan være litt stiv så er det plagg som blir finere etter bruk og man kan bruke de i mange år fremover.

Pumpsene er også i semsket skinn og følger fargepaletten til resten av antrekket. Det synes jeg er så delikat og fint! Hælen er litt tykkere og skoene er helt fantastiske å gå i.

IMG_9917fxl

Shoppingkveld
Torsdag 11. mai så inviterer Riccovero & Costume til shoppingkveld i Bergen og Oslo! Jeg har samlet mine favorittplagg fra vår- og sommerkolleksjonen, og det er så mye fint. Denne kvelden får du 20% rabatt på alt av sesongens varer og det vil være goodiebags til de første 50 handlende kundene.

Det vil også bli servert forfriskninger og noe å tygge på. Legger du ut et bilde på Instagram fra kvelden med #RiccoveroxEmilie er du også med i trekningen av et gavekort på kr. 2 000,-.

Bergen
Torsdag 11. mai kl. 18.00-20.00 Riccovero Concept Store, Xhibition.

Oslo
Torsdag 11. mai kl. 18.00-20.00 Riccovero Concept Store, Paleet.

Meld deg på her. Jeg håper du kan komme!