VIDEO: 3 LOOKS WITH LANCÔME MATTE SHAKER

LANCOME MATTE SHAKER KISS ME CHERI

Jeg har laget en video med Lancôme sine nye Matte Shaker. Pigmentene og holdbarheten er helt fantastisk! Jeg fikk ikke den røde nyansen Kiss Me Cheri av leppene og jeg våknet opp med røde lepper dagen derpå. Matte Shaker er glossy med en gang du påfører men så forvandler den seg til en nydelig, matt leppestift. Teksturen er veldig lett og jeg kjenner ikke at jeg har noe på leppene, og det synes jeg er unikt for et matt leppeprodukt. Videoen laget jeg for å delta Lancôme sin konkurranse hvor vinneren får en tur til Paris. Vi er totalt 10 bloggere som deltar og jeg gleder meg til å se hva de har laget. Vakre Camila fra Gambitsky brukte Matte Shaker for å fargekorrigere, det var så fint. Jeg håper dere liker videoen min med 3 Matte Shaker Looks!

english2

I have made a video with Lancôme’s new Matte Shaker! The pigments and longevity is absolutely amazing! I did not get the red shade Kiss Me Cheri off my lips and I woke up with red lips the day after. The Matte Shaker is glossy as soon as you apply, but it turns into a beautiful, matte lipstick. The texture is very light and I can’t feel the product on my lips, and I think that’s quite unique for a matte lip product. The video I made is to participate in Lancôme’s competition where the winner gets a trip to Paris. We are a total of 10 bloggers who participate and I am looking forward to seeing what they have created. Beautiful Camila from Gambitsky used Matt Shaker to color correct under her eyes, and that was so cool. I hope you like my video with 3 Matte Shaker Looks!

video2

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>