OPPDATER VÅRGARDEROBEN MED LEKRE SMYKKER


Innlegget er skrevet i samarbeid med WesseltonIMG_9395fxl

Våren er i full blomst og når været blir varmere så er det deilig å fornye garderoben. Det nye konseptet Wesselton på Vestkanten Storsenter i Bergen har mange fine nyheter, og i samarbeid med de så har jeg 6 tips til hva du bør investere i på smykkefronten.
STATEMEN

Et par øredobber er ofte alt som skal til for å løfte et antrekk! En av vårens hotteste trender som dominerer på catwalken er store øredobber. Det er perfekt for å gi antrekket det lille ekstra, både til hverdags og fest. Jeg synes det passer like godt til jeans og t-skjorte som en lekker kjole. Øredobbene er fra Thomas Sabo

IMG_9399fxl

  1. En

SUPER
Et enkelt tilbehør som spriter opp antrekket og gjør det unikt er en stor ring. Ringen er fra Dyrberg/Kern i gull med marmordetaljer er en kjempefin detalj. Jeg synes den er fin alene men blir også veldig lekker sammen med flere ringer, både store og minimalistiske.

IMG_9416fxl

KLOKKE
Når det gjelder klokker så kan det være lurt å velge en tidløs variant som passer det meste. Klokken fra Skagen med brun skinnreim passer til alle anledninger. Jeg liker de enkle klokkene og da kan det være fint å pynte opp klokken med et armbånd på samme hånd for et ekstra løft når du skal pynte deg. Armbåndet er fra Michael Kors.
IMG_9329fxl

HOOP
Hoops går aldri av moten, og de har vært veldig aktuell i motebildet de siste årene. Jeg elsker det danske merket Maria Black og hun har noen fantastiske hoops. Enkle og elegante, med en ny og moderne vri. Hoops er en evig klassiker og er et must i smykkegarderoben da de kan brukes igjen og igjen.

MIN

Når det kommer til smykker så liker jeg det enkle. Et minimalistisk anheng kan være en feminin detalj når du velger å gå med en enkel t-skjorte eller bluse. Det er lurt å investere i et anheng du kan bruke hver sesong, og da er mitt beste tips å gå for ekte sølv eller gull slik at det alltid bevarer sin glans.

IMG_9411fxl
SMAL
Minimalistiske ringer har kommet særlig frem i motebildet da skandinavisk stil har blitt veldig populært de siste årene. Flere ringer på samme hånd gir et spennende og elegant uttrykk. Det er også lov å mikse farger, både gull, sølv og rosé.  Når det gjelder ringer kan det lønne seg å gå for ekstra god kvalitet da hendene våre er utsatt for såpe og håndkrem.  Ringene fra Thomas Sabo er belagt med 18 carat gull og stenene er ekte diamanter. Du kan gå med de samme ringene om et år og fem år.

 


T

IMG_0084Likte du smykkene? Bruk rabattkoden ”Emilie” i kassen hos Wesselton, og du får – 15 % rabatt. Rabattkoden gjelder fra 30.04.17 – 10.05.17. Wesselton sender smykker over hele landet, ta kontakt på instagram eller mail: [email protected]

1 Comment

  1. Ingvild
    May 13, 2017 / 2:04 pm

    Veldig fine smykker! :) hvor er den hvite blondetoppen fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>