VIDEO: 5-MINUTE HAIRSTYLE

Innlegget er skrevet i samarbeid med Eleni & Chris


Jeg kan være ganske lat når det kommer til å fikse håret mitt i hverdagen. Jeg vil helst at det skal gjøres på noen minutter og kreve få produkter. Her viser jeg hvordan jeg typisk styler håret når jeg vil bruke minst mulig tid. Nøkkelen er en god tørrsjampo, det gir umiddelbart volum og tekstur til håret. Jeg håper du liker videoen!

english2I love a quick 5-minute hairstyling. My key product is a good dry shampoo. That will give my hair instant volume and texture. See how I use it to create a super easy hairstyle, perfect for everyday.

Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>