BLUE JEANS

IMG_9440fxl IMG_9448fxl IMG_9499fxl
Den nye 501 Skinny modellen fra Levis har blitt en stor favoritt i garderoben. De klassiske vintage 501 buksene passet ikke så godt på meg men denne varianten er smalere i beina og det var det som skulle til. Blazeren er fra H&M sin nye Conscious Exclusive kolleksjon, det er fint å ha en blazer som er litt løsere og ikke føles så stiv. Da kan den med en gang brukes mer i hverdagen.

Jeg endte også opp med en av kjolene fra kolleksjonen og den tenkte jeg å ha på meg i morgen. Jeg reiser til København med Lancôme i morgen og det gleder jeg meg veldig til. Vi skal møtes på Arch i København og noe særlig mer har vi ikke fått vite, men det er nok snakk om en spennende lansering. Følg gjerne med på snapchat emilietommer og instastories @emilietommerberg.

10 Comments

 1. Helene
  April 27, 2017 / 8:41 am

  Den jeansen satt veldig fint på deg :) den må jeg sjekke ut! Den blazeren også, såå misunnelig! Rakk ikke å kjøpe den før den var borte :( kos deg på tur :)

 2. April 27, 2017 / 11:36 am

  Du ser bare SÅ bra ut i alt. Du er så flink å finne riktige klær til kroppen din,
  du skulle vært personal shopper eller no, då hadde eg booka deg 😉

  Elsker jeansen!!

 3. Oda
  April 27, 2017 / 10:43 pm

  Hei! Jeg har også en stor byste og syntes det er vanskelig å finne gode bh som er stroppeløse. Har du noen tips? :)

 4. Victoria
  April 28, 2017 / 8:34 am

  Hi, love your blog,
  Which kind of coat are you wearing on your way to cph? It’s so beautiful

 5. Marianne
  April 30, 2017 / 11:53 am

  Hei Emilie! :) Bare lurte på om du synes det er litt stretch i de buksene, eller om de er helt stive sånn som den vanlige 501-modellen? Jeg har litt kraftige lår og stor rumpe, men relativt smal midje så jeg har alltid et problem med å få på meg slike bukser. Hvis de er helt uten stretch så trenger jeg ikke tenke på å kjøpe de engang, hehe:) De så veldig fine ut på deg da! Klem

  • emilieto
   April 30, 2017 / 3:00 pm

   Hei Marianne! De er nok ikke like stive som de orginale 501 buksene men det kommer nok an på vasken igjen. Sånn jeg har forstått det så er den lysere vasken mer stiv enn denne, hvordan det er med den grå og mørkeblå vet jeg ikke. Jeg vil si det er litt stretch i den jeg har men ikke mye. Det aller beste er så klart å prøve de! :) Klem Emilie

 6. Cath
  April 6, 2018 / 10:01 am

  Hei:) Legger du opp Levis buksene dine? Synes de er så lange..

  • emilieto
   April 6, 2018 / 7:54 pm

   Hei! Nei, jeg leter alltid etter lengde 30. Da passer de helt perfekt :)

   • Anonymous
    April 7, 2018 / 1:07 pm

    Takk for svar:-) Aha de finnes i str 30 også ja, det visste jeg ikke! Har to i lengde 32 og de må jeg brette opp, men da vet jeg det til neste gang.

   • Anonymous
    April 7, 2018 / 1:21 pm

    Aha de finnes i str 30 også ja, det visste jeg ikke! Har to i lengde 32 og de må jeg brette opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>