SKJØNNE FAVORITTER FEBRUAR + MARS

Da har jeg endelig fått laget en ny video med mine favoritter. Dette er da de produktene jeg endte opp med å favorisere i perioden februar og mars. Håper dere liker den! Alle produktene finner du nedenfor, enkelte lenker er affiliatelenker.produkter
Elixir Niactil 4 %
Sensai Silk Peeling Powder
La Roche-Posay Toleriane Ultra Eyes
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
MAC Studio QuikTrik Stick A Latte Sheen/Semisweet
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder
Kérastase L’incroyable Blowdry

 

9 Comments

 1. Vick
  April 25, 2017 / 11:45 am

  Endelig – dette var savnet fra min side. Takk for mange gode tips :))

  • emilieto
   April 25, 2017 / 8:58 pm

   Hei Victoria! Det var hyggelig å høre, det skal ikke gå så lenge til neste gang 😉

 2. Mina
  April 25, 2017 / 2:33 pm

  Når jeg ser du har oppdatert bloggen så blir jeg så glad :) Takk for gode tips!

  • emilieto
   April 25, 2017 / 8:57 pm

   Så hyggelig, Mina <3

 3. Julie
  April 25, 2017 / 4:13 pm

  Tusen takk for ny “skjønne favoritter”-video!!
  Håper på flere av disse fremover <3

  • emilieto
   April 25, 2017 / 8:57 pm

   Så hyggelig å høre, Julie! Tusen takk <3

 4. Hanna
  April 26, 2017 / 10:06 am

  Hei Emilie!

  Jeg er i ferd med å kjøpe meg en ny concealer. Det står mellom rms, clarins eller HR. Jeg bruker concealer under øynene, rundt nesevingene og på eventuelle urenheter.

  Har du noen anbefaling å komme med?

  Klem

  • emilieto
   April 26, 2017 / 11:48 am

   Hei Hanna! Det er vanskelig å komme med en generell anbefaling når jeg ikke kjenner huden din. Personlig ville jeg nok gått for HR sin, for det er min favoritt. Men så kommer det an på hvor viktig det er for deg at produktet er “rent” som RMS. Clarins har jeg dessverre ikke testet. HR dekker under øynene, perfekt å bruke rundt nese og på andre ujevnheter. Jeg synes ikke den fremhever tørr hud slik enkelte concealere kan gjøre. Ellers så ville jeg også sett på hvilken av de har en farge som passer deg best, for det er også viktig. Lykke til! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>