NYE HÅRPLEIERUTINER

Innlegget er skrevet i samarbeid med Kérastase

IMG_9355fxl
Nå har jeg brukt Aura Botanica serien ved hver hårvask og jeg må si at den har blitt en stor favoritt. Jeg har alltid hatt sunt hår som trenger lite pleie men etter at jeg begynte å legge inn striper så har det forandret seg. Etter at jeg var hos Gevir for Kérastase behandlingen så fikk jeg en liten påminnelse om å ta litt mer vare på håret mitt. Jeg har tidligere slitt mer med fett og tungt hår men nå trenger de blekede tuppene litt ekstra pleie.

IMG_9717fxl

Så det jeg har begynt å gjøre er å påføre rikelig med Concéntré Essentiel oljen fra Kérastase på de slitte områdene før jeg dusjer. Jo lengre oljen får virke jo bedre, men poenget er å skåne de slitte partiene for rensesjampoen når jeg vasker håret. Det fungerer som bare det! Hvis jeg ikke påfører oljen før jeg går i dusjen så blander jeg bare litt inn i balsamen. Men det er kun på frontpartiet som er slitt, får jeg olje bak hvor håret mitt er sunt og ubehandlet så blir det fett. Jeg påfører derfor balsam først bak og så blander jeg balsam med olje som jeg påfører i lengdene foran.

IMG_9735fxl

Sjampoen Bain Micellaire kunne jeg ikke vært mer fornøyd med, håret mitt har masse volum ved røttene og jeg føler at det blir ordentlig rent. Jeg påfører den ved røttene og masserer kun rundt hodebunnen og ikke i lengdene. Etter tips fra Gevir så lar jeg også sjampoen sitte litt lengre. Håret føles med en gang nesten litt stritt og flokete i dusjen, men det forsvinner så fort jeg påfører balsamen.

IMG_9366fxl

Jeg føler at håret ser sunt og friskt ut etter bruk av Aura Botanica og hodebunnen min føles mindre tørr. Hvis jeg vasker håret ofte kan jeg noen ganger bli tørr og klø litt i hodebunnen men det er helt borte nå. Jeg har stor tro på at de naturlige ingrediensene er mye sunnere for håret mitt i lengden. Jeg som bruker mye produkter føler også på at jeg belaster miljøet og det er så mye produktrester som skylles ut i havet. Siden Aura Botanica er laget av miljøvennlig emballasje, er fri for sulfater og er 99 % biologisk nedbrytbart så føles det litt bedre for hver hårvask. Alle endringer er positive uansett hvor små de kan føles.

T

Få en gratis Aura Botanica behandling neste gang du er hos frisøren! Du har muligheten til å oppdage det fantastiske Aura Botanica ritualet uten ekstra kostnad i din Kérastase salong når du tar en annen behandling. Det er en kjempefin mulighet til å teste produktene gratis og finne ut om det er noe for deg og ditt hår. Så neste gang du er hos frisøren, kan du be om å få en Aura Botanica behandling. Sjekk hvilken Kérastase salong i Norge som finnes i nærheten av deg HER. Det eneste du trenger å gjøre er å referere til dette innlegget, og så legge ut et Aura Botanica bilde med #aurabotanicanordic @”salongnavn” på Instagram når du er i salongen.

Jeg synes produktene er helt fantastiske så jeg anbefaler deg å teste det ut.

Advertisement

1 Comment

  1. Navi
    April 27, 2017 / 3:41 pm

    Hei Emilie!

    Lurer på hvor du kjøpte den rød blomsterkransen du har på deg på snap 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>