HAPPY WEEKEND

IMG_9261fxlIMG_9260fxl
IMG_9264fxl
Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg så langt! Jeg blir helt oppgitt av Bergensværet for tiden, i det ene øyeblikket er det strålende sol og i det neste er det snøstorm. Dette vestlandsværet er noe for seg selv! Vi hadde tenkt til å dra på ski i dag men på grunn av vinden så ble vi hjemme. Det er deilig med en rolig helg for det blir litt reising de neste ukene, da er det viktig for meg å lade batteriene. Vi prøver å gjøre det litt klart for vår både inne og ute, jeg er på jakt etter noen fine grønne planter som vi kan pynte litt opp med.

I morgen har jeg store planer om å filme ny favorittvideo, det blir en samling av de mest brukte produktene fra de siste månedene. Det er jo så mye gøy så det blir vanskelig å begrense seg. Kjolen jeg har på meg er fra House of Dagmar og de har så mye fint denne sesongen! Dagmar har alltid vakre plagg som har det lille ekstra, utskjæringene på kjolen er typiske for merket. Den kommer også i sort men jeg liker så godt denne champagnefargen. Du finner den her. Ha en fin lørdagskveld videre, om det er på sofaen eller på dansegulvet!

3 Comments

 1. Ida elise Myklegård
  April 22, 2017 / 9:27 pm

  Så nydelig <3 gleder meg til å se ny video!

 2. Elisabeth
  April 22, 2017 / 10:50 pm

  Heisann. Kor er golvlampa frå?

 3. Synne
  April 23, 2017 / 2:09 pm

  Gleder meg til ny video! Lurer på om du har noen tips til produkter nå når de går mot sommer ? Bruker du feks samme sminke når du reiser til syden? Når jeg bruker concealer og fondation så føler jeg at jeg ikke blir like brun som med uten smink. Men da jeg sliter med uren hud synes jeg det er vanskelig og gå uten også. Har du noen gode tips ? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>