4 Comments

 1. Kristin
  April 18, 2017 / 3:35 pm

  Hei :-) Har du noen solkrem/sol-serum til ansiktet å anbefale? Hva bruker du selv av solbeskyttelse til fjeset?
  Takk for svar :-)

  • emilieto
   April 18, 2017 / 4:40 pm

   Hei Kristin! Jeg beskytter ansiktet godt, både vinter og sommer. På sommeren når det er mye sol så kan jeg få soleksem og jeg har funnet ut at solkrem med fysisk filter fungerer da best. Clinique sin nye solkremserie er min favoritt til sommeren. Nå som jeg var på påskefjellet testet jeg ut en ny solkrem fra Elixir og den fungerte veldig bra. Har ikke fått testet den på sommeren enda men tenker å bruke den fremover. Jeg kan gjerne lage et innlegg med mer informasjon hvis det er interessant. Klem Emilie

   • Kristin
    April 19, 2017 / 7:02 am

    Hei og tusen takk for svar! :-)

    Ja, lag gjerne et innlegg om akkurat dette – for min del er det av stor interesse, og jeg vil tro at flere setter pris på gode tips og forslag til gode produkter mot sola nå som sommeren nærmer seg :-)

    Jeg vil gjerne vite om du bruker solkrem i ansiktet alene som din daglige fuktighetskrem, eller om du bruker den under/over en vanlig ansiktskrem osv. Dette er gjerne noe jeg (og sikkert mange fler) vil lese om :)

    Klem

 2. Ida elise Myklegård
  April 18, 2017 / 6:35 pm

  Åååå hurra 😀 ble jeg utrolig glad, tusen tusen takk skjønneste deg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>