SUNNY DAYS

IMG_0105fxlJeg håper dere har hatt en fin påske så langt. Vi dro ned fra fjellet i dag på grunn av været og når vi kom hjem var det strålende sol. Det er jo litt typisk, men det er godt å nyte noen solfylte fridager her hjemme også. Jeg fikk øvd meg litt på ski selv om føret ikke var helt optimalt overalt. Kjæresten min er en flink og tålmodig lærer.

Nå er det bare en måned til 17. mai og det er så deilig å kjenne på vårluften. Jeg elsker denne tiden av året som vi går inn i nå og jeg håper vi får en fin vår. Solbrillene jeg har på meg her er fra Céline og de jeg hadde på meg i påsken var en annen modell fra samme merke. Jeg fikk mange spørsmål på Instagram om modellen og den heter Baby Audrey. Ha en fin palmesøndag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>