GOD PÅSKE

IMG_8983fxlIMG_8940fxl IMG_8963fxl IMG_8993fxl
God påske, kjære dere. I morgen reiser vi på fjellet men jeg har laget noen innlegg som blir publisert i løpet av påsken. Så det blir ikke helt stille selv om jeg ikke har internett på hytten. Det er også minimalt med telefondekning, men det kommer nok en snap eller to! Jeg håper du er klar for noen deilige fridager, om det er bypåske, hyttetur eller storbyferie. Jeg gleder meg veldig!

Jeg har på meg kåpe fra Selected Femme, bluse fra H&M, bukse fra Levis, sko fra Zara og veske fra By Malene Birger.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>