Innlegget er skrevet i samarbeid med SynsamIMG_8674fxl IMG_8702fxl IMG_8723fxl

celine

Solbriller en enkel måte å tilføre det lille ekstra til antrekket. Jeg elsker å eksperimentere med ulike fasonger og typer men det aller viktigste er at jeg solbrillen passer til ansiktet mitt. Céline har så mange fine solbriller som også oser kvalitet. Det er et relativt dyrt merke men jeg synes at både funksjon og design møter forventingene. Jeg liker å komplementere antrekket med et par solbriller. Når det blir et feminint og søtt antrekk så synes jeg det er fint å bryte det opp litt med et par sterke solbriller. Disse fra Céline har vært favorittparet siden jeg fikk de for noen måneder siden, kanskje fordi jeg liker å kle meg feminint.

Briller Synsam Emilie Tømmerberg Tom Ford Briller Synsam Emilie Tømmerberg Tom Ford Briller Synsam Emilie Tømmerberg Tom Ford Briller Synsam Emilie Tømmerberg Tom Ford
TOMFO

Etter at jeg fant ut at jeg trengte briller så gikk jeg først for en veldig klassisk innfatning. Siden jeg bør bruke de hver dag så blir det fort kjedelig å bruke de samme brillene hver dag. Da er det fint å ha et par som kan bryte opp litt og er litt annerledes. Jeg trodde aldri jeg kom til å gå for en så lys innfatning men jeg falt med en gang for disse brillene fra Tom Ford. De er elegante men det lyse mønsteret gjør de litt mer spennende og typete.

IMG_8744fxlIMG_8815fxl
IMG_8827fxl
prada
Cat Eye fasongen er kanskje det som er mest kledelig til ansiktet mitt. Det gir et løft til ansiktet og er feminint. Jeg synes disse fra Prada er så fine, de er både klassiske og moderne. Jeg liker gulldetaljene og den varme innfatningen. Cat Eye fasongen er alltid aktuell og det er et par som er fint å ha i solbrillesamlingen.

Visste du at hos Synsam kan du leie 3 par briller – med eller uten styrke? Dette kommer med en rekke fordeler som du kan lese mer om her.