Jeg har laget en hårvideo i samarbeid med Eleni & Chris. Jeg viser en superenkel håroppsettning som kan brukes i hverdagen, på jobb, til fest og bryllup. Frisyren er avslappet med et snev av eleganse. Den er lett å lage på kort tid og det aller beste er at den blir finere hvis det er et par dager siden håret ble vasket håret. Jeg bruker Eleni & Chris sin Texturizing Dry Shampoo for å tilføre volum og bli kvitt overflødige oljer som er ved røttene. Den er helt fantastisk! Jeg synes alltid at håret blir lettere å sette opp hvis jeg starter med en god tørrsjampo. Videoen er på engelsk og jeg håper dere liker den!

english2

I have finally made a video in English! In collaboration with Eleni & Chris I am doing a super easy hairdo that works in everyday life, at work, dinner parties and weddings. The hair style is relaxed with a touch of elegance. It is easy to create and the best part is that it works better if the hair is a little dirty. I am using Eleni & Chris’s Texturizing Dry Shampoo to add volume and get rid of excess oils at the roots. It is absolutely amazing! I always find that the hair is easier to work with if I start with a good dry shampoo. I hope you like it!

Read more about Eleni & Chris here.