SUNSET

By Malene Birger By Malene Birger By Malene Birger
Det er virkelig magisk lys i solnedgangen. Kjolen jeg har på meg er fra By Malene Birger og den er en av mine favoritter denne sesongen. Det er så deilig med en løs silkekjole, det både varmer og kjøler ned. Jeg er ikke så flink til å gå med mønster selv om jeg synes det er så fint. Jeg liker så godt rødfargen og det er perfekt for å tilføre litt farge til antrekket. Du finner kjolen her.

I går stod vi opp tidlig og kjørte til Voss. Jeg fikk øvd meg litt mer på ski og på ettermiddagen så flydde vi i vindtunnel. Det var en utrolig gøy opplevelse! Det er deilig med en litt aktiv lørdag, da føler jeg med en gang at helgen varer litt lengre. Nå er det ut og øvelseskjøre litt. Ha en fin søndag videre!

3 Comments

 1. Helene
  March 26, 2017 / 8:27 pm

  Så vakker kjole!
  Har du prøvd produktet “Soleil tan de Chanel” bronzer? Isåfall, hva synes du? Ønsker meg bronzer i form av et kremprodukt. Har hørt den er litt stiv i prisen(?), men har bare sett positive omtaler om den. Tenker denne kan være fin å ha med i syden, bare for å gi huden litt glød.

 2. Kristine
  March 26, 2017 / 11:52 pm

  Så fint antrekk! Hvor er skoene fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>