EN BIKINI SOM PASSER

Innlegget er skrevet i samarbeid med NettyIMG_7353fxlIMG_7402fxl
IMG_7396fxl
IMG_7383fxl


IMG_7356fxl

Det ble ikke like mye tid på stranden Sør Afrika som jeg hadde håpet på, men jeg fikk brukt den nye bikinien min i hvert fall en dag. Jeg er glad i enkle trekantbikinier men det er veldig behagelig med en bikini som gir støtte. En formet cup holder alt på plass og gir en kjempefin fasong. Det er flere av dere som har spurt etter badetøy i større cup-størrelser og Netty har et kjempefint utvalg i både store og små størrelser. Jeg fant denne fra PrimaDonna hos Netty like før jeg dro og den passet perfekt. De har også badetøy med tilbehør hele året i butikken og det synes jeg det er så få steder som har.
NETTYNetty Undertøy Bergen Netty Undertøy Bergen Netty Undertøy Bergen Netty Undertøy Bergen Netty Undertøy Bergen
Netty har lenge vært min favoritt når det kommer til undertøy for de har det beste utvalget av størrelser og merker. De har tre store butikker i Bergen; en på Kløverhuset, en i Olav Kyrresgate og en på Åsane Storsenter. Netty har fra A-J og 65-105, og det er så mye fint som passer til alle aldre. De er veldig opptatte av å gi personlig service til alle som kommer innom og de ansatte kan alt om riktig passform og størrelse. Det er litt uvant å ha med hele veien i prøverommet men jeg ender alltid opp med en BH som sitter perfekt. For min del så har det veldig mye å si for komfort og hvordan det former kroppen min. Det er stor forskjell på en BH som passer og en som ikke passer, og det var først når jeg kom i 20-årene at jeg begynte å bruke riktig størrelse.

De kan også ta mål for å finne din riktige størrelse hvis du er usikker. Størrelsene varierer mellom de ulike merkene og dette har de ansatte på Netty full kontroll over. De har også et kjempefint utvalg av nattøy i gode kvaliteter som silke, flanell, viskose og bomull. I Olav Kyrres gate har de en egen brystproteseavdeling med en sykepleier som veileder og tilpasser brystopererte med proteser, BHer og badetøy.

I år er Netty sponsor av Jentegangen. Det er en tur som arrangeres for damer i alle aldre gjennom nydelige Fjellveien i Bergen, løypen er også lett framkommelig for funksjonshemmede. Arrangementet er 9. mai og du kan melde deg på i alle Netty sine butikker eller her på nettet. Som deltager på Jentegangen får du 10% på alle varer helt frem til 30.04. Jeg er dessverre bortreist hvis ikke skulle jeg ha vært med, jeg tror det blir et kjempekoselig arrangement! Les mer om Jentegangen her.

RABATTKODE netty Emilie Tømmerberg

Jeg har et kjempefint tilbud til alle mine lesere, bruk kodeordet Emilie i kassen og få 20% avslag på en valgfri vare hos Netty! Gjelder 23 t.o.m 25 mars, torsdag, fredag og lørdag.

1 Comment

  1. N75
    March 23, 2017 / 5:25 pm

    Bellezza naturale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>