POCKET BUNNY

IMG_7498fxl

Da jeg var i New York i fjor så gikk jeg forbi en liten Korean Beauty Pop Up Shop. De hadde så mange søte masker og skjønnhetsprodukter! Det koreanske skjønnhetsmarkedet er veldig innovativt og setter trender for hele verden. Jeg endte opp med et par masker og denne lille ansiktsprayen Pocket Bunny. Hvor søt er ikke den?

I går var siste dag med shoot, det har vært kjempegøy men samtidig er det ganske deilig å være ferdig. Jeg reiser hjem i natt og frem til det så skal jeg utforske Cape Town. Først ut er Table Mountain og siden det er meldt 35 varmegrader så tror jeg det kan bli en varm fjelltur. Etter det vil jeg gå litt rundt i byen og se om jeg ikke kan finne noen små skatter.

Ha en fin mandag så lenge!

2 Comments

  1. Anonymous
    March 22, 2017 / 11:41 am

    Åh, håper du kan bli like glad i k-beauty som jeg er- noen poster om dette hadde vært fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>