WORKING ZEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med ASUS

ASUS ZENBOOK 3
ASUS ZENBOOK 3
ASUS ZENBOOK 3
ASUS ZENBOOK 3

 God morgen fra Cape Town! Jeg er her på en modelljobb som ikke har noe å gjøre med bloggen å gjøre så da er det ikke alltid like mye tid til overs for å ta bilder eller jobbe på dataen. Jeg tok med meg ASUS sin nye Zenbook 3 på denne turen til Sør Afrika fordi den er så praktisk å reise med. Den er liten og nett men er samtidig full av kraft så jeg får bruke de tunge bildeprogrammene mine. Det er faktisk ikke alle bærbare maskiner som tåler Adobe Photoshop og Premiere Pro

På kveldene koser jeg meg med litt jobb og surfing på nettet, det er ikke så mye annet å gjøre etter jeg har spist middag med resten av crewet. Her i Cape Town skal man som jente helst ikke gå ut alene når det er mørkt, så da blir det jo litt begrenset på kveldene. Zenbook 3 er helt perfekt å ha med seg på fly siden den tar så liten plass, både i håndbaggasjen og når jeg jobber i luften. Det er en 11 timers flytur ned hit og da må jeg ha litt å gjøre for å ikke bli for rastløs.

Du kan lese mer om den fine og kraftige ASUS Zenbook 3 her.

2 Comments

  1. Jennifer
    March 19, 2017 / 11:10 pm

    Hvor er klærne du har på deg ifra? Kjempe fint😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>