CAPE TOWN

IMG_7261fxl IMG_7265fxl IMG_7339fxl IMG_7376fxl
God kveld fra Cape Town! Jeg landet natt til torsdag og blir her til tirsdag. Den første dagen gikk til forberedelser til shoot og jeg fikk tatt en liten titt på området, vi bor i vakre Simons Town en time unna Cape Town. I dag stod jeg opp grytidlig og var i sminkestolen til kl 6. Hele dagen har gått til å ta bilder med Anita og deres badetøyskolleksjon. Det var gøy men også utfordrende å ta bilder ute i solen, det er ikke noe jeg har gjort tidligere med denne typen jobb. Det ble mye mysing og det var ikke like lett å sprade rundt på tå og lage delikate bevegelser på ujevne steiner.

Sør-Afrika er helt fantastisk nydelig, det er vanskelig å fange på kamera hvor vakkert det er her. Klart vann, høye fjell, masse grønt, søte dyr og utrolig hyggelige mennesker. Hele atmosfæren er veldig avslappet og det kan nesten minne litt om Australia. Det har vært litt vanskelig å ha med meg kameraet overalt men jeg har filmet litt med mobilen når det har vært mulig så jeg tenker å lage en liten vlog fra disse dagene.

De to neste dagene skal vi ta bilder i et hus i selve Cape Town så da får jeg kanskje sett litt av selve byen. Nå er jeg stuptrøtt og må få meg litt etterlengtet søvn før jeg skal opp i morgen tidlig. Du kan følge meg på snapchat emilietommer, der legger jeg ut mer underveis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>