OUTSIDE SHOWERS

IMG_1625fxl

IMG_1668fxl
IMG_1644fxl
Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har blitt frisk men det er fremdeles ingen tegn til baggasjen min, det er så kjedelig! Jeg håper virkelig den dukker opp til slutt.

Jeg la ut et av disse bildene på Instagram og det er flere av dere som har spurt om hvor denne bikinien er fra. Overdelen er fra Bik Bok sitt samarbeid med A Bikini A Day fra i fjor, de har et samarbeid i år igjen så jeg er sikker på at de har laget like fine bikinier og kanskje kommet med en lignende modell. Underdelen bestilte jeg fra Revolve men det ser ut til at de er utsolgt. Bildene er tatt på det første hotellet vi bodde på, Jardin Tropical. De hadde en fantastisk Beach Club og jeg synes dusjene var så fine. Det er godt å komme hjem men jeg kjenner at jeg savner solen og varmen.

Om litt over to uker så reiser jeg til Cape Town i Sør-Afrika for en jobb med Anita. Jeg har hatt flere jobber med det tyske undertøysmerket og det er utrolig spennende at vi skal til Cape Town for å gjøre en shoot. Jeg har veldig liten erfaring med å jobbe som modell og det er en annerledes jobb en det jeg gjør i forbindelse med blogg. Det er en lærerik og morsom opplevelse men jeg blir også veldig sliten etter en shoot. Det er masse positiv energi og jeg jobber med flinke mennesker men det tar på å prestere med kroppen, både fysisk og psykisk. Uansett så trapper jeg litt opp på trening og søvn disse ukene frem til jeg reiser, det finnes ingen bedre måte å få en liten selvtillitsboost på.

Ha en nydelig søndag videre!


4 Comments

 1. marie
  February 26, 2017 / 4:56 pm

  Jeg var sikker på at det var Devin Brugman som var avbildet men nå ser jeg jo at det er deg! Du ser såå bra ut! Har du noen spesielt gode tips for å motiveres til å trene og spise nyttig mat? Jeg har gått opp 15kg på et år(!!) og sliter veldig med å få kontroll på matinntaket.
  – M

 2. Elisabeth
  February 27, 2017 / 11:06 pm

  Kor har du kjøpt den fine blå badedrakta? Kor kjøper du bikinier frå?

 3. Lise
  February 28, 2017 / 2:15 am

  WOW! så bra du ser ut! du har jo den drømmekroppen. fin bikini også :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>