BLOMSTERPRINT

_53A0082fxl
_53A0089fxl _53A0094fxl
Jeg elsker dette settet fra Ganni! Jeg fikk låne det til Oslo Runway og nå lurer jeg på om jeg faktisk må kjøpe det. Skolettene mine fant jeg på Zara denne uken. Jeg er tilbake i Bergen og det skal bli deilig med noen dager i et litt roligere tempo. Jeg har akkurat klippet til en video med Julie Botnen fra Oslo Runway, så nå venter jeg på at den skal eksportere så jeg kan laste den opp.

Ha en fin kveld!

14 Comments

 1. Sandra
  February 10, 2017 / 12:31 am

  Nydelig sett! :-) er det et skjørt og en bluse?

 2. Kamilla
  February 10, 2017 / 2:37 pm

  Hei Emilie!
  Jeg lurte på hvor den skjorten/kjolen du hadde på deg på mystory nå just, den rød/rosa med hvite striper hvor den er fra?
  Klem

  • emilieto
   February 10, 2017 / 2:47 pm

   Hei Kamilla! Den kjøpte jeg på Zara i går :) Klem

 3. Marianne
  February 10, 2017 / 3:16 pm

  Hei Emilie! :) Bare lurte på om du kunne lagt ved en link til skoene du har på deg? Akkurat sånne jeg har sett etter leeenge :))

 4. Wenche
  February 10, 2017 / 9:53 pm

  Hei Emilie! :)…jeg lurer på om du kunne nevnt hvilken øyenskygge du har på deg her?..jeg er på jakt etter de riktige fine,matte bruntonene ( har grønn/brune øyne) men det er så vanskelig å finne..å nå som jeg er 42 år og begynner så smått å få rynker,så synes jeg det ikke er så fint med skimmerøyenskygger lenger…;)..er innom bloggen din nesten daglig..en kjempefin blogg med mange gode tips/råd :)

  • emilieto
   February 11, 2017 / 8:30 pm

   Hei Wenche! Tusen takk for fin kommentar :) Du kan ta en titt på Urban Decay sin Naked Basics Eyeshadow Palette, de har et kjempefint utvalg av matte skygger hvor de brune går litt mot rødt. Det vil være veldig fint til det grønne i øynene dine. Ellers så elsker jeg Giorgio Armani sine matte Eye Tints, det er en flytende matt øyenskygge som er veldig lett å blande ut og legger seg pent på huden. Sitter også veldig godt! Mine favorittfarger er 20 og 21. Håper det var til hjelp! Klem Emilie

   • Anonymous
    February 12, 2017 / 8:49 am

    Tusen takk for svar!..da skal jeg ta meg en titt på de øyenskyggene :)

 5. Synne
  February 10, 2017 / 11:53 pm

  Hei – for en inspirerende og flott blogg du har! Ser du nevner flere foundationen du liker. Lurer på om de er spesielt en som du vil anbefale. Tenker av blandt annet ysl sin, Maestro Glow Foundation/Luminous Silk Foundation eller Charlotte tilbury sin fondation? Også nå når vi går mot vår og sommer. Setter stort pris på svar, og god helg til deg :) Synne

  • emilieto
   February 11, 2017 / 8:26 pm

   Hei Synne! Tusen takk <3 Jeg bruker egentlig alle tre om hverandre, jeg foretrekker Luminous Silk sin farge (6), YSl sin dekkevne og holdbarhet og Charlotte Tilbury sin glød. Så jeg bytter egentlig litt i forhold til hva jeg skal og hva det krever av huden min. Jeg skal lage et eget innlegg rundt det til uken, så kan jeg forklare det bedre. God helg! Klem Emilie

   • Synne
    February 19, 2017 / 2:18 am

    Hei igjen, og Tusen takk for svar! Da venter jeg med å kjøpe til du har laget det innlegget. Er det noen av disse du vil anbefale til en litt fet hud? Føler de fleste fondationder fort ser oljete og kakete på huden min. Ha en fin feri :)

 6. Elisabeth
  February 11, 2017 / 5:27 pm

  Hei Emilie! :)

  Syntes bloggen din er så inspirerende, og du som person!
  – Lurte på om du kunne ha laget en sminkevideo for hvordan du sminker deg til hverdags? :)

  • emilieto
   February 11, 2017 / 8:23 pm

   Hei Elisabeth! Tusen takk for så fine ord :) Jeg lager gjerne en sminkevideo rundt hverdagssminke. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>