Å JOBBE PÅ FARTEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med ASUS_53A0021fxl

Jeg reiser mye og jeg har alltid med meg en bærbar pc i vesken så jeg får jobbet underveis. Jeg tar opp laptopen på flyet, på flytoget og når jeg tar en pust i bakken med en kaffe. Jeg liker er å ha muligheten til å jobbe hvor som helst og når det blir mye reising så er jeg avhengig av det.

Siden jeg jobber mye med bilder og video så setter det visse krav til både skjerm og ytelse. Jeg har høye forventninger til bildet i forhold til klarhet og farger, og ASUS sin nye Zenbook 3 lever absolutt opp til forventningene. Skjermen har bra med farger og kontraster fra alle mulige sider, det er nyttig når jeg ofte jobber i kronglete posisjoner.

_53A0028fxl

Når jeg jobber med foto og video så bruker jeg også programmer som er veldig tunge, og det er ikke alle laptoper som tåler. Med Zenbooken så føler jeg at jeg har en superlett og lekker PC uten at jeg mister noe av ytelse. Det er helt utrolig hva de har klart å pakke inn i denne vakre saken. Jeg er imponert!

Siden den veier kun 910 gram så kan jeg ha den i vesken og bære den med meg over alt uten å overbelaste ryggen. Den har vært en god venn å ha under disse travle dagene i Oslo, og så er den jo utrolig fin!

I dag har vært en fantastisk fin men lang dag, Oslo Runway levde opp til alle forventningene. Jeg gleder meg til å dele mer fra disse dagene med dere, men først skal jeg hoppe i seng ta igjen litt søvn. Jeg får en liten dag i Oslo i morgen før jeg reiser hjem til Bergen.

 

1 Comment

 1. Cornelia
  February 9, 2017 / 12:44 pm

  Hi Emilie,
  I am wondering if you have any tips for breakfast, lunch or dinner in Oslo?
  Me and my boyfriend is going there for a weekend and I love to visit healthy and colorful places.

  Thank you so much in advance!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>