DIGITAL ZEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med Asus
Asus Zenbook 3 Emilie Tømmerberg

Asus Zenbook 3 Emilie Tømmerberg Asus Zenbook 3 Emilie Tømmerberg


Som kanskje noen av dere vet så studerte jeg informatikk for noen år siden, og jeg har alltid vært over gjennomsnittet interessert i tekniske duppeditter. Jeg føler meg derfor utrolig heldig som har fått prøve ut ASUS sin nye Zenbook 3. Det er en fantastisk maskin som samtidig er liten og lett.

Den veier under ett kilo og er supersmal, perfekt for meg å ha i vesken eller på fanget i sofaen. Jeg jobber foran dataen hver dag men jeg bruker den også mye på fritiden. Jeg slapper av ved å besøke favorittmagasinene mine på nett og se gode serier via HBO og Netflix. Det gir meg en type digital zen i hverdagen.

Asus Zenbook 3 Emilie Tømmerberg

Designet på Zenbook 3 er moderne og veldig lekkert. Jeg gikk for fargen Rose Gold, den er så fin og passer perfekt til telefonen min. Jeg er som veldig mange andre jenter opptatt av at de tekniske tingene skal også se elegante og fine ut. Skjermen er virkelig noe for seg selv, bildet er krystallklart og fargene er flotte. Perfekt når jeg skal redigere bilder eller se på vakre filmer.

Du kan lese mer om de tekniske spesifikasjonene til ASUS Zenbook 3 her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>