ABSOLUTELY RÔSE!

Lancome Absolutely Rôse spring look 2017 Emilie Tømmerberg

Oh la la! Lancôme sin vårkolleksjon for 2017 er akkurat lansert og den er helt fantastisk. Fargen rosa er sentral for Absolutely Rôse! kolleksjonen i en klassisk stil tro til merket. Jeg personlig er veldig glad i rosa og det er noe ungdommelig og mildt over fargen når den brukes i makeup.

IMG_97Lancome Absolutely Rôse spring look 2017 Emilie Tømmerberg32fxl

Juicy Shaker har kommet for å bli og jeg er begeistret for den lette teksturen. Kort fortalt så består produktet av pleiende oljer og pigmenter. Dette skiller seg når det står i ro og man må riste Juicy Shakeren for å blande produktet før påføring. Applikatoren er en myk og stor svamp som gjør at produktet glir lett på leppene. Denne våren så har den kommet i tre nye farger, Cloud Candy, Chantilly og Bubble Gum. Jeg har på meg Cloud Candy, en lyserosa farge som gir en lett tint til leppene.

Lancome Absolutely Rôse spring look 2017 Emilie Tømmerberg
Hele kolleksjonen har noen kjempefine produkter men det som umiddelbart fanget øyet mitt var den nydelige highlighteren i form av en rose. La Rose à Poudre er innpakket i et vakkert smykkeskrin, inspirert av pudderne fra 1950-tallet. Jeg vet at Lisa Eldridge, kreativ direktør for Lancôme makeup, samler på vintage makeupprodukter så dette er veldig gøy. Det er en kjempefin touch til produktet og jeg synes nesten at det er for pent til å brukes. Rosebladene er dekket med pudderpartikler som gir huden en vakker glød. Fargen er nesten hvit med et hint av rosa og shimmer.

Lancome Absolutely Rôse spring look 2017 Emilie Tømmerberg

Jeg elsker highlighter og bruker det til både hverdag og fest. Jeg foretrekker å hente frem enkelte deler av ansiktet mitt når jeg har dårlig tid fremfor å skape skygger med solpudder for eksempel. Det gir en fin glød og dimensjon til ansiktet. Jeg brukte fingrene til å påføre La Rose à Poudre i kinnbeina, på neseryggen og amourbuen. Når man bruker en pudderhighlighter så blir resultatet mer polert og hvis du vil kan du spraye litt ansiktssvann over for at det skal legge seg penere. Pudderet koster 675 kr, så dette er nok for de spesielt interesserte som kanskje samler på vakker makeup.

Lancome Absolutely Rôse spring look 2017 Emilie Tømmerberg
Jeg er så klar for å legge litt frisk vårmakeup fremover og Lanôme sin vårkolleksjon gikk rett hjem hos meg. Jeg er veldig glad i både rosa og fine produkter. Alle produktene fra Absolutely Rôse! skal være ute i butikk nå.

Jeg tenker å gjøre flere slike innlegg fremover når jeg synes det er spennende produktlanseringer. Hvis dere liker det så klart! Legg gjerne igjen en kommentar <3

* Produktene er mottatt som presseprøve fra merket

10 Comments

 1. January 29, 2017 / 7:22 pm

  Den highlighteren er jo bare SÅ vakker! Veldig stiv pris, men må innrømme at den står på ønskelisten allikevel. Nydelige bilder forresten <3

 2. Camilla
  January 29, 2017 / 9:01 pm

  La Rose à Poudre var et veldig vakkert produkt 😀
  Har du noe forslag til en highlighter som er kremprodukt ? Som du kanskje selv bruker ? :)
  Klem

 3. Anne
  January 29, 2017 / 10:14 pm

  Når slippes de i butikk?

  • emilieto
   January 29, 2017 / 11:50 pm

   Hei Anne! De skal være i butikk nå :)

 4. Kaja
  January 29, 2017 / 10:19 pm

  Jeg vil gjerne lese mer om dette! Men vil også lese ting som er korrekt merket. Har du ikke kjøpt og betalt produktet selv, skal det merkes..

  • emilieto
   January 29, 2017 / 11:50 pm

   Hei Kaja! Så fint :) Innlegget er nå også korrekt merket. Emilie :)

 5. Anette
  January 29, 2017 / 11:49 pm

  Liker slike typer innlegg, så kom gjerne med flere! :-)

  • emilieto
   January 30, 2017 / 11:57 am

   Hei Anette! Så hyggelig å høre :) Takk for kommentar! Klem

 6. Rikke
  January 30, 2017 / 7:58 pm

  Hei! Utenfor temaet i dette innlegget, men lurer på hvor den grå treningstoppen du ofte bruker er kjøpt? :-)

 7. Maria
  January 31, 2017 / 8:03 pm

  Hei!

  Digger bloggen din!
  Lurer på om du tenker over om produktene du kjøper/bruker er testet på dyr/cruelty free? Hadde vært gøy hvis du kunne trukket fram gode produkter som er cruelty free!

  Ha en fin uke <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>