PÅ VEI

IMG_9139fxl IMG_9174fxl

Da jeg var i Oslo forrige uke så måtte jeg benytte meg av sjansen til å fikse neglene mine hos Eger Skin Clinic. De får alltid til et fint resultat som varer lenge. Jeg har brukt Shellac/Gelish i flere år nå og jeg er veldig glad i effekten den gir. Neglelakken holder seg pen i flere uker og neglene knekker sjeldnere. Denne gangen så gikk vi over med geleforsterkning på alle neglene og forlengelse av to stykker som var knekt. Jeg hadde lyst til å beholde litt lengde og da er det greit med forsterkning så de ikke knekker. Fargen er Tan My Hide fra Gelish.

Den rosa kardiganen min er fra By Malene Birger og den er så deilig! Jeg falt helt for den lyserosa fargen sammen med den hårete strikken. Perfekt å kaste over skuldrene for de kalde dagene som kommer. Nå har jeg pakket kofferten og er på vei til Sverige med L’Oréal Paris og Colorista! Jeg møter resten av reisefølget mitt når jeg mellomlander i Oslo og jeg gleder meg veldig til eventet senere i dag. Følg med på snapchat emilietommer!

4 Comments

 1. Karianne
  January 25, 2017 / 2:47 pm

  Hei:) Hvor er smykket og jakken fra?

  • emilieto
   January 28, 2017 / 7:41 pm

   Hei Karianne! Smykket er fra Maria Black og jakken er fra By Malene Birger :) Klem

 2. Ingvill
  January 29, 2017 / 9:45 pm

  Så fint! Hvor er solbrillene fra? ☺

  • Ingvill
   January 29, 2017 / 9:47 pm

   Så nå at de var fra Ray Ban :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>