LOST & FOUND
Jeg er vel fremme i Oslo og i går gikk hele dagen slag i slag. På vei hit så klarte jeg å glemme laptopen min i sikkerhetskontrollen på Flesland. Jeg oppdaget at jeg hadde glemt den da jeg var i luften på vei til Oslo, så det var en litt stressende dag i går! Jeg var redd for at noen hadde tatt den men heldigvis fant de den i går kveld. Det var en enorm lettelse! Det som er litt dumt er at jeg er i Oslo uten laptop så det blir litt blogging gjennom mobilen.

Nå skal jeg straks til Gevir for en oppfriskning av frisyren og så skal jeg møte en venninne for å finne en fin sminke til hun skal stå brud. Det blir spennende!

I morgen har jeg et møte med en ny samarbeidspartner og så er det klart for Vixen Blog Awards! Jeg har funnet antrekket og gleder meg veldig. Ha en fin dag videre!

Jeg har på meg genser fra H&M, jeans fra Wood Wood og sko fra Alexander Wang.

3 Comments

 1. Anne
  January 18, 2017 / 6:33 pm

  Fin! Hvor er solbrillene fra? :) Hvor finner jeg dem? :)

 2. Camilla
  January 18, 2017 / 11:29 pm

  Du er så nydelig! Hvilket program bruker du til å redigere både bilder og film? x

 3. Hilde
  January 23, 2017 / 10:29 pm

  Såå kule briller!! Hva heter modellen og hvor får man tak i de?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>