VINN VERDENS BESTE TANNBØRSTE

Innlegget er skrevet i samarbeid med ORAL-B

Oral-b Genius Emilie Tømmerberg
Jeg har hatt så mye glede av den nye elektriske tannbørsten min ORAL-B GENIUS. Ikke bare er den hi-tech og gøy å pusse tennene med men jeg kjenner at tennene mine er mye renere. Jeg leste meg litt opp på hva de profesjonelle meningene er rundt elektrisk eller vanlig tannbørste, og basert på forskning så heller de mot den elektriske.

Begge deler kan sikkert gjøre en like god jobb men jeg liker at ORAL-B GENIUS gjør det lettere å pusse riktig. Den sier i fra hvis jeg pusser for hardt, passer på at jeg pusser alle tennene, gjør det enkelt å pusse lenge nok og oppfordrer til å utvide tannhygienen min. Det er så viktig å ta vare på tannkjøttet og det synes jeg at det er mye lettere å huske på.

img_7094fxl

konk
Jeg er så glad for å kunne gi bort verdens beste tannbørste til en heldig leser! En perfekt gave til en deg som ønsker en ny og forbedret tannpuss i 2017. For å være med i trekningen av ORAL-B GENIUS så må du legge igjen en kommentar og dele ditt favoritt-godteri denne julen. Min er karamelliserte mandler.

Jeg trekker en vinner på fredag. Lykke til!

Tannbørsten får du kjøpt blant annet på Elkjøp her. Du kan lese mer om ORAL-B GENIUS i mine tidligere innlegg, her og her.

150 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.