3 LANGE FESTKJOLER

Lange kjoler på budsjett


Jeg synes det er så fint med fotside kjoler og det varmer også litt ekstra på beina i denne kalde festsesongen. Den røde fløyelskjolen har et snitt som fremhever formene og skaper en fin figur. Fløyel er overalt i trendbildet nå og du finner kjolen i sort og blått også. Jeg har akkurat klikket den hjem!

Den glitrende stroppeløse kjolen oser glamour med den fantastiske utringningen og splitten. Perfekt til litt større anledninger som juleball eller nyttårsaften. Den blå kjolen er elegant og og glamorøs. Blir utringningen for stor så kan man bruke en blondesinglet under eller lukke den igjen med en brosje.

Alle kjolene er fra Nelly og du finner link til de nedenfor.
getthelook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>