BEAUTY ORGANIZING

IMG_6367fxl
Organizing Makeup
Jeg har to kommoder som er fulle av produkter og det begynner å flyte litt over i garderoben og på badet også. Det er på tide å ta tak og jeg må prøve å finne en god løsning på oppbevaringsproblemet. Jeg kjenner jeg blir litt stresset når jeg ikke har oversikt over hva jeg har lenger. Jeg synes sminke og skjønnhetsprodukter er så vanskelig å organisere, så hvis du har noen gode tips blir jeg veldig glad hvis du har lyst til å dele.

Jeg var innom Lagerhaus og fant disse fine kurvene, de tenker jeg vil være gode til å ha litt orden på produktene i skuffene. Når jeg setter i gang med organiseringen må jeg også være litt streng og kvitte meg med litt produkter. Sminke har også en utløpsdato, spesielt leppestifter, lipglosser og maskara. Det er mange av produktene som er så vakre og det er nesten synd at de ikke får stå fremme, men det blir rett og slett for rotete for min smak. Kanskje jeg skal ha et pent fat med parfymene mine på.

english2
I find organizing my beauty products such a difficult task! I have two commodes for storage but it is getting out of control. I get a little bit stressed out when I feel that I have lost track of my collection. It is time to do something about that. I got these golden baskets and I think they will do a great job to separate some of my products in my drawers.

I will also have to be a little strict and get rid of some products. You can actually have to many lipsticks, sadly enough. Some of my products are too beautiful to be stored away, so I might have to display some of them. Do you have any tips to storing makeup, please share!

7 Comments

 1. Elise
  August 9, 2016 / 12:36 pm

  Ønsker meg et innlegg om hvordan du bruker Armani sin Maestro Glow! :) Gjerne video. Eventuelt en hel video hvor du prater om kun Armani sine forskjellige foundations (de du har), hvem du anbefaler til hvilke hudtyper, hvordan du bruker de, etc. Hihi! Ha en fin dag!

  • emilieto
   August 9, 2016 / 1:13 pm

   Hei Elise! Det gjør jeg gjerne! Jeg elsker Armani sine foundations, og de har mange ulike varianter. Måler mitt for høsten er å komme med flere videoer. Jeg synes det er selv gøy å se på hos andre. Ha en fin dag! Klem Emilie

   • Elise
    August 9, 2016 / 1:26 pm

    Hurra – gleder meg! :) Jeg elsker Armani sin Maestro Glow-foundation, men jeg vet jeg bruker den “feil”. (Bruker beautyblender, ikke fingrene, som de anbefaler at man bruker. Av en eller annen grunn får jeg det ikke til å fungere på min hud.) Derfor hadde det vært så kjekt å se hvordan du får den til å fungere! :) I og med at jeg elsker denne foundation så mye, så ønsker jeg gjerne å prøve ut andre foundations fra Armani, derfor hadde en slik video vært perfekt! :)

   • Sara
    August 9, 2016 / 3:56 pm

    Enig med Elise, hadde vært fint og så er video ekstra kjekt 👍

 2. DINA
  August 9, 2016 / 7:49 pm

  Hei, Emilie!

  Jeg lurte på hvor du får kjøpt Infallible Sculpt Palette and the Face Sculptor Brush from L’Oréal Paris.

  • emilieto
   August 9, 2016 / 8:33 pm

   Hei Dina! Jeg så begge produktene senest i går på H&M :) Klem

 3. Anne
  August 10, 2016 / 1:39 pm

  Hei Emilie!

  Jeg lurer på hva du syntes om chanel vitalumiere aqua foundation, og hvilken farge du har den i ? :-) Huden din ser så fin ut! Hvordan er finish, holdbarhet gjennom dagen og dekk evne osv?

  Klem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>