MAKEUP GENIUS FØRSTEINNTRYKK

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HoRxd1QmZQ8?rel=0&showinfo=0&w=795&h=447] Her er en liten filmsnutt med førsteintrykket av Makeup Genius under lanseringen forrige fredag! Har dere testet ut appen?

Makeup Genius er den største digitale satsningen for L’Orèal noensinne og de har virkelig lagt mye arbeid og ressurser i utvikle en kjempegøy makeup-app. Makeup Genius registrerer ansiktet ditt når du åpner appen og så er du klar for å legge litt virtuell sminke! Du kan velge mellom ulike looks, men du kan også velge å bare ta på en eyeliner, øyenskygge eller leppestift. Det er helt sykt hvordan den klarer å lese ansiktet ditt fra alle mulige vinkler. Som jeg nevner i filmen så kan du holde på i evigheter. Hehe.

Jeg synes det er kjempegøy at man kan enkelt eksperimentere med ulike farger og looks. Det gjør kanskje veien kortere til å teste det på ekte også. Er det et produkt du liker så kan du enkelt kjøpe det med noen få klikk.

Makeup Genius er nå tilgjengelig i App Store og Google Play! For mer informasjon kan du besøke makeupgenius.no.

//reklame

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>