METTE-MARIT INSPIRERT 17. MAI FLETTE

Flette_13FX

Fletter er min store favoritt til 17. mai, det er en romantisk frisyre og det er veldig praktisk å ha håret oppsatt på en så lang dag. Jeg har også fått noen spørsmål fra dere de siste dagene om jeg ikke kan vise noen flettefrisyrer, og det synes jeg er så hyggelig! Jeg håper dere blir fornøyd. Det kommer to flettefrisyrer til før 17. mai og en er til og med i videoformat.

Denne frisyren er inspirert av Kronprinsesse Mette-Marit, hun hadde en elegant flettefrisyre under en gallamiddag på slottet, se den her. Under ser du hvordan du kan lage en enkel variant av frisyren. Alt du trenger er et volumprodukt, gummistrikk og noen hårnåler.

Untitled-1

1. Start med å lage en sideskill på det fremste håret. Hvis du vil unngå at den ene fletten blir for tynn, lager du kun midtskill halvveis. Det er en fordel at håret har litt tekstur før du begynner å flette, så det kan gjerne være 1-2 dager siden forrige hårvask og bruk en volumspray eller tørrsjampo som du fordeler over hele håret. Ved å starte med en litt større del hår langs pannen vil være med på å gjøre fletten din penere og mer elegant forfra.

Untitled-2

2. Flett ut over og legg til hår for hver gang du fletter. Fortsett å flette nedover og bak i nakken.

Untitled-3

3. Avslutt med et lite gummistrikk i enden av fletten. Dra ut fletten litt forsiktig slikt at det blir volum men du unngår at den blir for rufsete. Her vil du kjenne fordelen ved å bruke et hårprodukt i lengden av håret, det gjør at fletten sitter bedre selv om du drar i den.

Untitled-4

4. Flett håret på motsatt side på samme måte. Ved å gå over til midtskill midt på hodet, vil du ende opp med to ca like store fletter.

Untitled-5

5. Ta begge flettene og lag en helt vanlig knute. Fortsett å lag knuter til du kun sitter igjen med endene på flettene.

Untitled-6

 

6. Brett endene innover og skjul de ved hjelp av hårnåler. Fest deretter hele fletteknuten med hårnåler og avslutt med hårspray. Flettefrisyren passer til alle anledninger og kan rufses til for en mer avslappet look.

Flette_14FX

Flette_13FX

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>