UKENS BUDSJETTFAVORITT

WELEDA ALMOND OIL

Weleda Almond Oil er ukens budsjettfavoritt. Jeg får ofte spørsmål om hvilke produkter jeg bruker på huden og denne mandeloljen blir flittig brukt. Weleda Almond Oil inneholder få ingredienser og passer derfor veldig godt til sensitiv hud.

Mandelolje har noen veldig gode egenskaper, ikke bare er den antiinnflammatorisk og antibakteriell, den er også rik på A- og E-vitaminer. Sammen har de egenskapen til å reparere huden og har en positiv effekt på regenerering hudcellene. Det vil si at mandelolje også har anti-aging egenskaper. Selv om oljen passer spesielt godt til tørr og sensitiv hud, har også hud med acne godt av mandelolje på grunn av sin antiinflammatoriske effekt.

Olje er best på fuktig hud. Spray huden med litt ansiktsvann eller la huden være fuktig etter du har vasket den, og masser noen dråper med olje godt inn.

Du får tak i Weleda Almond Oil i butikk (Kicks blant annet) og på nettet. Selv om den ligger på rundt 200 kr vil jeg si at den ligger i budsjettkategorien når det kommer til ansiktsolje. Hos lookfantastic.com får du den for rundt 150 kr og er det gratis frakt.

4 Comments

 1. Camilla
  April 22, 2015 / 9:47 am

  Hei, denne høres jo meget bra ut! Bruker du den før ansiktskrem eller kun denne? Hvor lenge holder den på fuktigheten utover dagen?

  • emilieto
   April 22, 2015 / 9:56 am

   Hei Camilla! Den er super :) Jeg bruker den under ansiktskremen. Jeg bruker flytende foundation eller CC/farget dagkrem på dagtid, men jeg tror uansett at den skal gi nok fuktighet til å vare hele dagen. Jeg bruker den også på natten! Klem Emilie

 2. Adriane
  April 24, 2015 / 3:38 pm

  Bruker mandelolje som sminkefjerner til øynene! Helt fantastisk! Tips: bruk en bomullspads med litt vann på og deretter mandeloljen, fungere veldig godt på oss som er veldig sensitiv :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>