ORANSJE LEPPER

Oransje lepper er en av sommerens store skjønnhetstrender. Til skjønnhetsspalten i Det Nye laget jeg en steg for steg for å legge en feilfri leppestift som holder lenge.

Bilde_1fxl

1. Start med et rent og jevnt utgangspunkt. Det kan være lurt å skrubbe leppene og påføre en lett leppomade. Bruk en concealer til å jevne ut huden rundt munnen. For å fremheve leppefasongen kan du også legge litt concealer på amorbuen.

Bilde_2fxl

2. Tegn opp leppene med en lipliner, tenk myke linjer og følg den naturlige fasongen på leppene. Det er viktig at liplineren matcher leppestiften din og ikke er for mørk. For en bedre base og ekstra holdbarhet kan du fylle i hele leppene med liplineren.
Bilde_3fxl

3. Påfør leppestiften over liplineren. Blott med et stykke papir og påfør en gang til, da vil leppestiften holde seg litt lengre. Oransje leppestift vårens store trend og den kan kle de aller fleste, det gjelder bare å finne riktig nyanse! Har du mye rosa i hudtonen din er det finere med litt mer rødt, mens de som er litt mer gyllen kan kle en mer neon variant. Det er masse hjelp å få i parfymerier og det aller beste er å få testet den på før du bestemmer deg.

Produkter
Guerlain Beautifying foundation, Shiseido concealer, YSL lipliner nr 19 og Guerlain Rouge G Geneva nr 48.

 

I neste skjønnhetsspalte tester jeg ut blå øyenskygge, du finner saken i Det Nye som er ute nå.

3 Comments

  1. Stine
    June 20, 2014 / 8:00 pm

    Kjempe fint og supre tips:) Må virkelig prøves ut:):)

  2. June 21, 2014 / 7:31 pm

    Herlig farge, skriver rød leppestift på innkjøpslisten ASAP. Og for noen hvite tenner! Wow :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>